Hlavní obsah

Obchod roku na Czech Grand Design: Futurista, Kubista a Konsepti

Právo, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Silikonovou cihličku Czech Grand Design mohou získat i obchodníci. Nominováni jsou tři pražští - Futurista, Kubista nebo Konsepti. O tom, kdo cenu získá, se rozhodne v sobotu večer ve Stavovském divadle. Pokračuje také soutěž s Novinkami.cz o zajímavé ceny.

Článek

KONSEPTI

Společnost je nominována za originální způsob prezentace značky Cappellini a design instalace Design Race v rámci Desigbloku 07 od Maxima Velčovského. Konsepti není obchodní firmou v pravém slova smyslu. Jde o proces objevování a hledání věcí nových a zajímavých.

.: Maxim Velčovský: instalace Cappellini (Konsepti) představené na Designbloku 07.

.: Instalace Design Race od Maxima Velčovského

KUBISTA

Obchod v centru Prahy se do první trojky probojoval osvícenou spoluprací s designery včetně zástupců nejmladší generace na exklusivních kolekcích a objektech od interiérových doplňků přes nábytek až po šperky. A také za kvalitní výběr sortimentu, péči o české legendy nábytkové . Lze si koupit originály, repliky i unikáty inspirované klasickým českým designem, převážně z období českého kubismu a art deco.

.: Interiér pražského obchodu Kubista

FUTURISTA

Mladší bratr Kubisty (Soukenická ulice, Praha 1) zase zaujal zajímavým konceptem zaměřeným převážně na mladé české designery.

.: Interiér pražského obchodu Futurista

Během týdne vám představíme nominované ve všech kategoriích.

Anketa

Který obchod se vám líbí nejvíc?
Futurista
23,5 %
Kubista
52,9 %
Konsepti
23,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 17 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám