Hlavní obsah

Zaměstnanci Fordu našli při úklidu kožené potahy za dva miliony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ford se v Detroitu pustil do úklidu vývojového centra. Nalezenou kůži v hodnotě 100 tisíc dolarů, v přepočtu 2,2 milionu korun, věnuje lokálním podnikům.

Foto: Ford

Zaměstnanci Fordu našli při úklidu kožené potahy za dva miliony

Článek

Kůže do interiérů automobilů byla nalezena, zatímco zaměstnanci automobilky čistili vývojové centrum. Budova je vyklízena před demolicí, aby uvolnila cestu pro nový areál.

Ford ve vývojovém centru používá kůže k vytváření interiérů pro prototypy a připravovaná vozidla. Za tímto účelem tým zkouší nové barvy, odstíny a vzory, takže potřebuje něco navíc a v průběhu několika let se to všechno nasčítá.

Příběh značka s modrým oválem ve znaku skutečně prezentuje tak, že uklízecí četa našla dvě palety kůže v několika barvách. Včetně luxusních materiálů pro speciální verzi pick-up F150 King Ranch nebo SUV Lincoln Navigator.

Nový Ford F-150 přijíždí ve zběsilé verzi Raptor

AutoMoto

Ford se rozhodl kůže věnovat dál do automobilové metropole. „Jedná se o jedinečnou situaci, kdy jsme schopni darovat balíčky pravé automobilové prémiové kůže malým podnikům v Detroitu,” řekl Jim Conner, ředitel 3D procesů. „Jsme rádi, že tyto kůže, které sbíraly prach v suterénu, byly dobře využity působivými podniky v komunitě,” dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám