Hlavní obsah

Úpravce Mansory postavil unikátní Rolls-Royce Cullinan pro DJ Tiësta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá tuningová společnost se pochlubila speciální úpravou luxusního SUV Rolls-Royce Cullinan, která vznikla pro světoznámého nizozemského hudebníka. Ostatně jeho jméno, respektive podpis, je součástí úprav vozu.

Foto: Mansory

Rolls-Royce Cullinan v úpravě Mansory pro DJ Tiësta

Článek

DJ Tiësto patří mezi nejznámější umělce v oblasti taneční hudby, takže není překvapením, že si může dovolit parkovat ve své garáži luxusní a patřičně unikátní vozy. Tím nejnovějším je speciálně upravený Rolls-Royce Cullinan, který na zakázku upravila známá německá společnost Mansory.

Vůz už na dálku zaujme svým tmavým lakováním včetně ikonické mřížky chladiče a sošky Spirit of Ecstasy. Úpravce také instaloval nový přední nárazník s rozšířeným LED denním svícením, rozšířil karoserii vytažením lemů blatníků, snížil podvozek a vůz posadil na nová kola obutá do pneumatik s velmi nízkým profilem.

Leskle černé lakování doplňuje karbonová kapota, karbonový nástavec prahů a zapomenout nemůžeme ani na tenkou oranžovou linku, která se táhne po celém boku vozu pod linií oken. Zadním partiím dominuje výrazný střešní spoiler v kombinaci s novým nárazníkem, do kterého úpravce zakomponoval karbonový difuzor a čtyři koncovky výfukového systému.

Jedinečný Rolls-Royce je lakován perleťovým efektem, který nemá obdoby

AutoMoto

Společnost Mansory bohužel neukázala snímky interiéru v celé jeho kráse, na fotce s otevřenými dveřmi ale vidíme čalounění oranžovou kůží, která zdobí sedačky, středový tunel, výplně dveří i část palubní desky.

Specialitou vozu jsou karbonové vnitřní prahy dveří, na kterých je podsvícené logo Mansory společně s označením jedinečnosti tohoto vozu (1 of 1) a oranžovým podpisem hudebníka.

Úpravce bohužel nezmínil, zda se úpravy omezily pouze na design, nebo zahrnují i pohonnou jednotku. Z ikonického 6,75litrového motoru V12 totiž v Mansory umí vytáhnout až 455 kW a 950 Nm točivého momentu, zatímco sériové parametry jsou o 35 kW a 100 Nm nižší.

Test Rolls-Royce Cullinan Frozen Lakes: Ledové království

Testy

Reklama

Výběr článků

Načítám