Hlavní obsah

Tesla chystá facelift pro Model 3, interiér má být ještě jednodušší

Výchozí model od Tesly se má podle zákulisních informací agentury Reuters dočkat modernizace uprostřed životního cyklu, v příštím roce se bude vyrábět už šestým rokem.

Foto: Tesla

Tesla Model 3

Článek

Tesla nepatří mezi automobilky, které omlazují svá vozidla příliš často. Elektrické produkty společnosti jsou neustále vylepšovány prostřednictvím bezdrátových aktualizací softwaru, ale zdá se, že pro jeden z jejích nejprodávanějších modelů je na obzoru zásadní facelift.

Model 3, který je na trhu již pět let, prý půjde „pod nůž“ kvůli některým důležitým změnám, aby byl pro zákazníky přitažlivější.

Zpráva agentury Reuters tvrdí, že přepracování nese interní kódové označení Highland a zaměří se na zjednodušení už tak jednoduchého interiéru. Konečným cílem Tesly je snížení výrobních nákladů.

Výstava mapuje historii Tesly, ukazuje i Muskovu inspiraci

AutoMoto

Publikace cituje informace od „čtyř lidí obeznámených s přípravami“ a uvádí, že dojde také k přepracování některých funkcí uvnitř kabiny, která již dnes spoléhá především na velkou středovou obrazovku.

Kromě toho by také mohly být zavedeny některé drobné vizuální změny, aby Model 3 vypadal svěže na další čtyři nebo pět let na trhu.

Foto: Tesla

Tesla Model 3

Model 3 by také mohl místo tradičního volantu dostat jakýsi knipl inspirovaný letadly, kontroverzní prvek, který Model S získal s loňskou aktualizací.

Omlazený Model 3 se údajně začne vyrábět ve třetím čtvrtletí příštího roku.

Futuristický volant tesly v krizové situaci nefunguje, zjistili youtubeři

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám