Hlavní obsah

Retro karavan pro dva lidi

Na světě se vyrobí a prodá snad všechno. O automobilovém světě to platí dvojnásob. Tak například firma Bo Zolland připravila projekt malého karavanu pro dva lidi v retro stylu. Vypadá pěkně, ale...

Článek

Budeme citovat z firemního materiálu: "Tento retro karavan je určen pro sběratele automobilů, kteří milují náš retro styl. Pro ně v počtu čtyř kusů postavíme v norské továrně na lodě tento karavan z uhlíkového kompozitu a vybavený dánským nábytkem ve stylu šedesátých let. Bude to dvoumístný, lehký a aerodynamický karavan v parádním stylu. Váha se bude pohybovat kolem 800 kg."

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Tolik jsme nechali promluvit majitele. Víc toho o karavanu nevíme, ba dokonce ani to, kolik čtyři zájemci za tento kousek zaplatí. A nyní ještě něco o samotné firmě. Bo Zalland je jedna z firmiček, kterých se po Evropě pohybuje několik desítek (vznikají a zanikají, jako by byly závislé na dešťových srážkách), která se specializuje na 3D vizualizace automobilů, lodí, technických součástí apod. Nad vodou firmu drží i vytváření PR materiálů pro mnoho strojírenských firem. Bo Zolland je součástí většího celku VizualTech ze švédské Umey.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám