Hlavní obsah

První snímky faceliftu Hyundaie i30 N Line ukazují ostré rysy

Automobilka Hyundai na autosalonu v Ženevě hodlá představit facelift svého populárního modelu i30. Jako ochutnávku teď ukázala pohled na tento kompaktní hatchback ve sportovnější verzi N Line.

Foto: Hyundai

Ukázka faceliftu Hyundai i30 N Line

Článek

Fotografie přepracovaného hatchbacku i30 se objevila na oficiálních stránkách jihokorejské automobilky, která na autosalonu v Ženevě zažije pár náročných dní. Mimo faceliftu jednoho ze svých nejprodávanějších vozidel má totiž v plánu představit i zcela nový městský vůz i20, který se nedávno ukázal na továrních skicách.

Hyundai ukazuje skici nové i20

AutoMoto

Zároveň by návštěvníci autosalonu měli mít možnost poprvé vidět i30 v ostré verzi N s karoserií kombi.

Test Hyundaie i30 N Fastback: Elegantní ničitel klikatých okresek

AutoMoto

Facelift se týká „civilní” i30 a značka ho na prvních obrázcích ukázala ve sportovním provedení i30 N Line. Od současné verze se i30 hodně posunula. Na první pohled zaujme přepracovaná mřížka chladiče, která dostala ostřejší hrany, větší postranní průduchy, a především jinak tvarovaná a agresivnější světla.

Foto: Hyundai

Nová mřížka chladiče i světla. Tohle bude facelift Hyundai i30 ve verzi N Line.

Bohužel, přední pohled na chystaný vůz je zatím jediný, který Hyundai nedočkavým zvědavcům poskytl. Už delší dobu se ale mluví o tom, že by v zadní části vozu mělo také dojít ke značným změnám, ať už se bude jednat o nárazník či světlomety.

Kia a Hyundai letos plánují elektrifikovat svá SUV

AutoMoto

Hyundai zároveň plánuje stejně jako běžný model faceliftovat i ostré verze i30 N a i30 N Fastback, kterým by nově měla do nabídky přibýt dvouspojková převodovka a podle některých zdrojů i pohon všech kol, stejně jako tomu je třeba u Volkswagenu Golf R.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám