Hlavní obsah

Nový Hyundai Tucson se ukazuje ve sportovně střižené verzi N Line

Novinky, Milan Lažanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stupeň výbavy N Line už dostává sedmý evropský model značky Hyundai. Sportovně laděné SUV Tucson, vyráběné v Nošovicích na Frýdecko-Místecku, se ukazuje na prvních obrázcích.

Foto: Hyundai

Hyundai Tucson N Line

Článek

Když dnes vyrábíte středně velké rodinné SUV, bez agresivněji tvářící se výbavové linie se neobejdete. Výjimkou není ani Hyundai Tucson v nové generaci.

Na verzi N Line Korejci zatím poutají jen dvěma snímky, které detailně nekomentují. Všimnout si ale lze odlišného předního nárazníku se stříbrnou lištou, větších kol, blatníků s pravděpodobně falešným výdechem či výraznějšího zadního nárazníku.

Nošovický Hyundai začal vyrábět nové SUV Tucson

AutoMoto

Změn dozná i interiér, kde čekejme jiné čalounění, sportovní volant a další detaily. Podobně jako u verzí N Line v modelových řadách i10, i20, Kona a i30 ve formě hatchbacku, kombi a fastbacku.

Úplné představení Tucsonu N Line bude následovat v dalších dnech, u prodejců bude podle českého zastoupení dostupný na jaře.

Foto: Hyundai

Hyundai Tucson N Line

Foto: Hyundai

Hyundai Tucson N Line

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám