Hlavní obsah

Nejmenší seaty čeká modernizace, změny budou hlavně uvnitř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První fotografie modernizovaných seatů ukázala novou příď modelu Arona. Inovovaný design dostane také technicky spřízněná ibiza, obě mají v interiéru projít revolucí.

Foto: Seat

Upoutávka na modenizované seaty Arona a Ibiza

Článek

Modely Arona a Ibiza, nejmenší v nabídce španělské automobilky Seat, čeká modernizace. Automobilka to ohlásila tiskovou zprávou spolu s první fotografií obou vozů. Ta toho, jak je u podobných upoutávek běžné, mnoho neukazuje.

Odhaluje nicméně příď crossoveru Arona v podstatě beze zbytku a třebaže jsou hlavní světlomety stejného tvaru jako dosud, nárazník je úplně nový a dostal mlhová světla nikoliv nepodobná těm na první generaci Škody Yeti.

Foto: Marek Bednář, Novinky

Dosavadní Seat Arona

Podstatně větší změny se očekávají v interiéru, kde automobilka slibuje revoluci – doslova. To může znamenat nový infotainment – zda to bude moderní, ale nedokonalý systém MIB3, se můžeme jen dohadovat – spolu se zásadně přepracovanou palubní deskou a také digitální přístrojový štít.

Proč v golfu není vidět na ovládací panel klimatizace? Měl být lépe vybaven

AutoMoto

„Seat Ibiza s téměř šesti miliony prodanými vozy pěti generací je základním kamenem úspěchů naší značky, ale také Seat Arona je silným pilířem naší produktové řady – ostatně loni byl druhým nejprodávanějším modelem,“ řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva značek Seat a Cupra s tím, že se u obou aut také rozšíří výbava.

Představení modernizované ibizy a arony značka slibuje na 15. dubna. Tehdy se dozvíme všechny podrobnosti.

Foto: Škoda Auto

První generace Škody Yeti

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám