Hlavní obsah

Auto nedalo přednost motorkáři, ten se při srážce vážně zranil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva lidé byli v neděli v podvečer zraněni při nehodě osobního vozu a motorky v Mníšku pod Brdy. Motorkáře transportovali záchranáři do nemocnice vrtulníkem.

Nehoda v Mníšku pod BrdyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V Pražské ulici v Mníšku pod Brdy došlo ke střetu motocyklu s osobním automobilem, jehož řidička pravděpodobně nedala motorkáři přednost. Dechová zkouška u řidičky byla negativní. Žena vyvázla bez zranění,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Silnice musela být obousměrně uzavřena. Záchranáři si převzali do své péče vážně zraněného 44letého motorkáře i jeho 38letou spolujezdkyni.

„Muž utrpěl vážná mnohačetná zranění. Záchranáři u něj museli zajistit dýchací cesty a poté ho letecky přepravili do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice. Žena utrpěla středně těžká zranění a s otevřenou zlomeninou nohy byla po ošetření převezena do motolské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Okolnosti nehody prošetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám