Hlavní obsah

Mercedes z malého Suzuki Jimny

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo nemá na velký teréňák Mercedes-Benz G, může si koupit Suzuki Jimny. Je to sice zvláštní rada, ale když si ho nechá přestavět, bude alespoň vypadat, že sedí v „géčku“.

Když nemáte na Mercedes-Benz G, kupte si malé Suzuki Jimny a upravte si hoVideo: DAMD Inc.

 
Článek

V Japonsku se můžeme stát ledacos. Třeba přestavba nového Suzuki Jimny na terénní legendu Mercedes-Benz G. Firma DAMD připravila speciální karosářský kit, který vymění některé díly přední části, kapotu i další drobnosti na zádi, a najednou je tu sice trochu sražený, ale přece jen legendární „gelandewagen”. Bohužel celá přestavba je jen vizuální, takže se nezmění nic ve střevech vozu, ale i tak jde o zajímavý počin.

Foto: DAMD Inc.

Little G

Pokud máte radši Land Rover Defender, firma má kit i pro tuhle variantu. A hádejte, jak se obě verze jmenují? Zcela originálně Little G a Little D. Pokud je vám to trochu pro smích, tak se ještě jednou podívejte na fotky. Opravdu pěkně vytáhli zajímavé prvky obou aut a implementovali je – kovové nárazníky u D nebo výfuky vyvedené před zadní nápravou u G. Cena úprav nebyla zveřejněna.

Foto: DAMD Inc.

Little D

Foto: DAMD Inc.

Little D

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám