Hlavní obsah

Maserati v Ženevě ukáže "neviditelný" facelift GranTurisma

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italské Maserati bude mít na svém stánku na ženevském autosalonu vystaven nový model GranTurismo Sport, který nahrazuje provedení GranTurismo S. Výrazné změny nejsou žádné, těch drobných je nicméně poměrně hodně. Největší změnou je posílení osmiválcového motoru na 460 koní.

Foto: Maserati

Maserati GranTurismo Sport (2012)

Článek

Co je nového? Nečekejte nic zásadního. Přepracovaný je přední nárazník, který  optimalizuje proudění vzduchu k chlazení motoru i brzd. Upravené jsou také přední světlomety (nyní mají LED pro denní svícení), světla vzadu jsou mírně zatmavená.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Maserati GranTurismo MC Stradale

Úpravami prošel také interiér vozu s novým designem předních i zadních sedaček a novým volantem, o němž automobilka tvrdí, že má „více sportovní vzhled“. Fotografii interiéru ale zatím Maserati neukázalo.

Gran Turismo Sport pohání stejný osmiválec jako verzi S; jeho objem je 4,7 litru a nyní disponuje výkonem 460 koní, což je o zanedbatelných deset více než dosud.

Foto: Maserati

Maserati GranTurismo Sport (2012)

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám