Hlavní obsah

Kia ukázala třídveřovou verzi cee´du

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kia model cee´d nabízí už coby pětidveřový hatchback a kombi, nově přibyde ještě třídveřová verze nazvaná pro_cee´d. V Žilině vyráběný automobil se poprvé ukáže koncem září na pařížském autosalonu.

Foto: Kia

Kia pro_cee´d (2012)

Článek

Kia kvůli ranním únikům oficiálních fotografií na internet urychleně odhalila novou třídveřovou verzi nazvanou pro_cee´d. Na slovo však korejská automobilka byla skoupá a k novému modelu, jehož název se – stejně jako u minulé generace - píše malými písmeny a má v názvu podtržítko a apostrof, neřekla prakticky nic. Jisté je pouze to, že se ve světové premiéře ukáže koncem září na pařížském autosalonu.

Foto: Kia

Kia pro_cee´d (2012)

Foto: Kia

Kia pro_cee´d (2012)

Z fotografií je patrné, že přední maska je stejná jako u hatchbacku a kombi, zakončení zadních sloupků je v třídveřové verzi jiné a pochvalu jistě zaslouží i efektní zakomponování protáhlých zadních světel do svažující se karoserie.

Foto: Kia

Kia pro_cee´d (2012)

Třídveřová verze by se měla jako dosud vyrábět v Žilině a její prodej by podle neoficiálních informací měl být zahájen zkraje příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám