Hlavní obsah

Hyundai poutá na nový sportovní vůz z divize N. Má siluetu radikálního kupé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihokorejská automobilka Hyundai ukázala maskované fotografie, na kterých se objevuje nový přírůstek či dokonce přírůstky do rodiny sportovních vozů „N“ divize. Podle fotografií bude novinkou elegantní kupé, elektrický Ioniq 6 N a možná i Ioniq 5 N.

Foto: Hyundai

Upoutávka Hyundai N

Článek

Už 15. července letošního roku Hyundai uspořádá akci s názvem Den N, kde bude k vidění velká většina dosavadních výtvorů sportovní divize N. Jak ale naznačují teaserové fotografie zveřejněné za poslední hodiny, světu se na akci představí i horké novinky, konkrétně údajně i tři nové modely najednou.

Podle prvního snímku půjde o nové kupé Hyundai s dlouhou přídí a krátkou zádí, které jsme mohli vidět na fotografii pod plachtou. Mimo tvaru lze z fotografie rozeznat i masivní křídlo. Zdá se, že vůz dorazí jen se dvěma dveřmi a klasickými sportovními tvary. O pohonu se zatím jen spekuluje.

Elektrický Hyundai Ioniq 6 odhalen. Zezadu připomíná stará porsche

AutoMoto

Druhým snímkem Hyundai patrně poutá na výkonnou verzi elektrického Ioniqu 6, soudě podle obrázku zádě vozu s typickými LED světly v kombinaci s obrovským křídlem. Otázkou pak zůstává, zda ve verzi N dorazí také první elektromobil značky Ioniq 5.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám