Hlavní obsah

Hyundai Coupé a jeho facelift

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní model značky Hyundai je už na světových trzích docela dlouho Coupé však po prvních významných prodejních úspěších začal mít problémy. Jeho výrazně výhodný poměr cena/výkon už nelákal, když vzhled zaostával za kompletní konkurencí. To se zanedlouho změní - vůz totiž dostane facelift.

Článek

Zatím není známé, zda kromě změny vzhledu poskytne korejský výrobce i další technické úpravy. Zatím můžeme poskytnout jen tři uvolněné fotografie.

Facelift je dost výrazný. V přední části nezůstal kámen na kameni. Nové jsou světlomety, nárazník a i kapota získala upravený tvar. Za předními koly jsou pak dva efektní malé výstupy vzduchu se znaky kupé.

Stejné změny najdeme i vzadu - nárazník s imitací difuzoru a stejně tak i světla jsou zcela jiná. Potěší i úprava stěrače zadního okna, kdy z jeho současné netradiční a ne zcela elegantní svislé polohy se dostal do klasičtější a nenápadnější vodorovné.

Na pařížském autosalónu se Hyundai Coupé s faceliftem objeví pravděpodobně se současnou dvojicí motorů. Zážehový dvoulitr o výkonu 105 kW doplňuje vidlicový šestiválec 2,7 l se 123 kW. Zda nabídku obohatí ještě nějaký agregát se zatím neví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám