Hlavní obsah

Žena v polovině letu vytáhla mikrofon a začala nadávat na covid

V bizarní situaci se během víkendu ocitli cestující společnosti Delta Air Lines. V průběhu jednoho letu se totiž v uličce vynořila žena s vlastním mikrofonem, údajně odpůrkyně očkování, a začala přemítat o covidu a následně urážet pasažéry. Posádka ji za to pohrozila pouty, podle dopravce ale k žádnému dalšímu incidentu nedošlo.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u společnosti Delta.

Článek

Žena se během letu objevila v uličce s vlastním mikrofonem a sluchátky. „Chtěla jsem si půjčit váš, ale nenecháte mě ho použít. Tak jsem si přinesla svůj,“ měla uvést cestující směrem k posádce, píše server Independent.

Personál ženu požádal, aby zůstala na svém místě, ta však místo toho přemítala nad covidem a měla se velmi rozvášnit. Pandemie podle ní začala, protože lidé ztratili kus víry. Když jí posádka pohrozila pouty, otočila se cestující ke zbytku osazenstva. „Není nutné mě spoutat, jsem absolutně neškodná,“ křičela žena. Dodala, že je cílem útoků, protože není špatná na pohled.

Spolucestující začali na ženu následně rovněž křičet. Prohlásila totiž o nich, že jsou méně inteligentní než její pes. „Jen toužíš po pozornosti, to chceš,“ zavolal na ženu jeden z pasažérů.

Není známo, jak incident dopadl. Kdosi ho však natočil a umístil na sociální síť TikTok. Okomentoval ho slovy, že si zakoupil wi-fi v letadle jen proto, aby příspěvek zveřejnil.

Společnost Delta Air Lines pro server Independent uvedla, že si je této nahrávky vědoma. Letadlo však podle ní na newyorském letišti JFK přistálo v pořádku a k žádnému dalšímu incidentu nedošlo. „O videu víme a oceňujeme rychlý zásah naší posádky, která uplatnila svůj extenzivní trénink, aby bezpečně vyřešila situaci,“ uvedl mluvčí.

Cestující jásali, když posádka nechala vyvést z letadla pár bez roušek

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám