Hlavní obsah

V Belize prodávají soukromý ostrov. Leží jen kilometr od korálového útesu

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pláže s bílým pískem, několik bungalovů, restaurace přímo na pobřeží nebo lázně. Tím vším disponuje ostrov Royal Palm Island ve středoamerickém Belize, který se aktuálně prodává. Malý kousek ráje vyjde na 4,5 milionu dolarů (sto milionů korun), píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ostrůvek má rozlohu 26 300 čtverečních metrů a nachází se jen kilometr a půl od Belizského bariérového útesu, ideálního místa k potápění. Do největšího města středoamerického státu Belize City je to pak 14 kilometrů.

Royal Palm Island prodává společnost Finest Residences, podle které je ostrov ideálním útočištěm před rušným životem ve městě. Může se navíc pyšnit okouzlujícími výhledy na vody Karibiku. Každý z pěti plážových bungalovů nabízí dvě ložnice nebo terasu vybudovanou z lokálního dřeva.

Na ostrově se nachází i zázemí na wellness, které disponuje dvěma místnostmi na procedury či dvěma vířivkami. Stejně jako bungalovy nabízí i malou terasu s výhledem na tyrkysové moře. „Nemovitost je zcela samostatná, má generátory na solární energii,“ doplnila společnost Finest Residences.

Současná majitelka, která ostrov v roce 2007 zakoupila, na něm nejprve chtěla vybudovat soukromou rezidenci pro sebe a svého manžela. Nakonec se ale rozhodla pro více bungalovů, kde se mohou ubytovat turisté. „Podařilo se jí perfektně zachytit rovnováhu mezi plážovým životem, stolováním, nenápadným přátelským servisem a vším, díky čemu se budou návštěvníci cítit jako doma,“ doplnila společnost.

Bez testu a pro všechny. Jedna z nejšťastnějších zemí světa opět vítá turisty

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám