Hlavní obsah

Největší ruské kolo světa roste před očima

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nevadském Las Vegas vyrůstá nová dominanta - největší ruské kolo světa. Perfektní výhled na něj budou mít hosté hotelu Caesars Palace, naproti němuž stojí. Stavba se pomalu blíží do finále.

BEZ KOMENTÁŘE: V Las Vegas vyrůstá největší ruské kolo na světě

 
Článek

Nové lasvegaské ruské kolo přeroste se svými 167,6 metry v roce 2000 zprovozněné Londýnské oko (výška 135 metrů) i kolo Singapore Flyer (výška 165 metrů), které svezlo první turisty v roce 2008. Největší ruské kolo světa ozdobí ve městě hříchu hlavní bulvár zvaný Strip.

Díky své velikosti bude ruské kolo v americké herní metropoli nepřehlédnutelné. Stane se tak součástí vzpomínek na návštěvu Las Vegas i pro ty, kteří se na něm neprojedou. Projekt nazvaný High Roller byl představený už v roce 2011. Stavba by měla být dokončena v první polovině příštího roku.

BEZ KOMENTÁŘE: Londýnské oko

Každá z panoramatických kabinek lasvegaského ruského kola pojme až 40 turistů. Celou atrakci budou osvětlovat stovky žárovek, protože Las Vegas tepe hlavně nočním životem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám