Hlavní obsah

Hotel v Belgii nabízí osamělým hostům společníka na noc

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotel v Belgii přišel s nápaditým řešením pro návštěvníky, kteří s nikým necestují a mohli by se tak cítit osaměle. Za drobný poplatek si hosté mohou na noc pronajmout zvířecího společníka, aby měli pocit, že s nimi v pokoji někdo je. Jedná se o akvárium s rybičkou. Službu nabízí hotel již několik let, velkou pozornost si ovšem vysloužil teprve nedávno.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hotel Charleroi Airport stojí nedaleko jednoho z letišť přidružených k Bruselu. Pronájem rybiček podle manažera hotelu funguje už nějaký ten pátek a mezi hosty je velmi populární. Zvířecí společník vyjde na 3,50 eura za noc, tedy necelou stokorunu. „Chtěli jsme naše klienty něčím překvapit, vždy se o to snažíme,“ řekl manažer David Dillen britskému Independentu.

„Je skvělé vidět, jak na rybičky reagují. Usmívají se a fotografie dávají na sociální sítě. Kromě toho jich během týdne opravdu několik na noc pronajmeme,“ dodává Dillen. Zároveň vyvrací jakékoli domněnky o týrání zvířat, o rybičky se personál pečlivě stará a některé se v hotelu půjčují už čtyři roky. „Kdybychom se o ně dobře nestarali, už dávno by zemřely,“ tvrdí.

V hotelu mají zároveň i velké akvárium s filtrací, dekoracemi i rostlinami. Do něj rybky umisťují, pokud například hosté delší dobu nemají o pronajmutí zájem.

Ačkoli hotel službu provozuje už déle, mnoho lidí si jí povšimlo díky nedávno zveřejněné fotografii na Twitteru. Umístila ji tam rozhlasová producentka Michelle Cookeová z Nového Zélandu, které snímek poslala známá.

Reklama

Výběr článků

Načítám