Hlavní obsah

Hotel, kde se hosté houpou na lanech a sousedí s veverkami

Novinky, fis

Toho, kdo si nepotrpí na luxusní hotely a chce dovolenou spíš než odpočinkem v přepychu trávit aktivitami v přírodě, nejspíš nadchne ubytovací komplex na stromech. Malé i větší dřevěné domky splývají s okolním lesem v americkém Oregonu.

Foto: Profimedia.cz

Jako korálky na niti jsou nasazené některé chatky na kmenech stromů.

Článek

Místo masáží a vířivek je svěží vzduch provoněný jehličím vábidlem, díky kterému turisté míří do rezortu Out 'n' About Treehouse u oregonského města Cave Junction. Lesní vesnička nabízí samozřejmě více než „jen“ obklopení přírodou.

Hosté si mohou vybrat z různých velikostí chatek. Zatímco některé jsou tak akorát pro dvě osoby a chybí tu i vlastní sociální zařízení, jiné jsou dvojpodlažní. Ty poskytují skvělé zázemí početné rodině stejně jako skupině přátel. Kromě základního vybavení mají některé domečky také mikrovlnnou troubu, lednici či terasu.

Foto: Profimedia.cz

Maličké chatky střídají v lesním rezortu prostornější dvoupatrové.

Šplhat zpět do pokoje tady mnozí musejí po žebřících, ostatním vedou ke vchodovým dveřím schody. Chatičky přilepené na kmenech jsou mezi sebou místy propojené rozviklanými lávkami. Kromě toho tady dospělí i děti řádí na lanech a houpačkách. Trochu jako opice nebo pohádkový Tarzan, který je v korunách stromů jako doma.

Paradoxním se může zdát fakt, že si do tohoto dřevěného království téměř uprostřed divočiny nesmějí hosté přivážet žádné domácí mazlíčky. Projekt vybudoval nadšenec Michael Garnier, podle kterého tento hotel perfektně zapadá do krajiny Oregonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám