Hlavní obsah

Dostat zaplaceno za luxusní dovolenou? Společnost nabízí snovou práci

Novinky, mšv

Cestovat, a ještě dostat zaplaceno. Právě to chce umožnit dvěma lidem řecká společnost Unforgettable Greece, jež hledá nadšence, který by se o své jedinečné zážitky z dovolené dělil na sociálních sítích. Prakticky jediným úkolem bude poznávat některá vybraná místa v Řecku a fotit je, uvádí server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Mykonos platí za jeden z nejdražších řeckých ostrovů.

Článek

Vybraný šťastlivec vyrazí na luxusní devítidenní cestu po Řecku. Nevynechá při ní zastávku v Athénách a na ostrovech Mykonos, Santorini či Kréta. Ubytován bude v luxusních hotelech, bonusem jsou soukromé prohlídky nejkrásnějších míst každé z destinací. Znamená to třeba návštěvu Akropole v hlavním městě nebo projížďku džípem po nejlepších plážích Mykonosu.

Kam za nejkrásnějším řeckým západem slunce

Cestování

Úkolem vybraného člověka bude cestu dokumentovat na sociálních sítích společnosti Unforgettable Greece. Ta nebude jen hradit všechny náklady, ale ještě fotografovi vyplatí za jeho práci v přepočtu skoro 15 tisíc korun.

Přihlášení zájemci mají být lidé s vášní pro cestování a fotografii, musejí také ovládat sociální sítě — umět používat nejlepší cestovatelské hashtagy a být schopni volit dobré popisky k fotografiím.

Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím Instagramu, kde u své nejlepší fotografie společnost označí, a to až do 15. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám