Hlavní obsah

ČSA rozšiřují nabídku letů do Středomoří i za exotikou

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kromě toho, že České aerolinie v letní sezóně 2014 posílí pravidelnou linku do korejského Soulu, přidají do letového plánu díky spolupráci s Korean Air další asijské a tichomořské destinace. Ve spolupráci se společností Travel Service pak nabídnou lety do více než dvaceti nových destinací ve Středomoří.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

ČSA opět rozšiřují letový řád. Ilustrační foto

Článek

ČSA společně s Korean Air opět rozšiřují nabídku letů do Asie a Tichomoří. Původní dvacítku destinací, na kterých spolupracují, doplní v letovém řádu na letní sezónu 2014 dalších 18 lokalit. Mezi nimi je například havajské Honolulu, Nadi na Fidži, Phnompenh v Kambodži nebo také čínský Peking.

„Zpáteční letenka do Honolulu bude pravděpodobně začínat někde okolo třiceti tisíc korun. Konkrétní ceny připravovaných spojů ale zpřístupníme v našich distribučních systémech v průběhu března. V této chvíli je připravujeme,” řekl Novinkám mluvčí Českých aerolinií Daniel Šabík.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

I nadále budou ČSA spolupracovat na bázi vzájemného sdílení kódů se společností Travel Service. Díky tomu nabídnou svým zákazníkům lety do dalších 25 destinací, především ve Středomoří. Je mezi nimi třeba řecký Kos a Zakyntos, chorvatský Dubrovník či Split, Malta nebo také Ibiza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám