Hlavní obsah

Chtěli vytvořit nejhorší ubytování na světě. Na kraj útesu dali koberec a matraci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytvořit nejlepší či nejluxusnější ubytování je cílem mnoha hotelů. Tři přátelé z Velké Británie se ale rozhodli udělat pravý opak a jako vtípek vymysleli podle svých slov to nejhorší přespání na světě. Spočívalo v tom, že na kraj útesu u anglické přírodní památky Durdle Door umístili koberec, matraci a jednu skříňku. A překvapivě měli docela úspěch.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Trojice youtuberů vytvořila podle svých slov nejhorší Airbnb na světěVideo: AP

 
Článek

Přátelé Jamie Kamaz, Rhys Simmons a Thomas Michaliedes už jednou to nejhorší přespání na ubytovací službě Airbnb nabídli. Sestávalo z matrace, nočního stolku či lampy umístěných na louce v Severním Londýně. Tentokrát se rozhodli zvolit pro svůj vtípek pitoresknější lokalitu — skalní oblouk Durdle Door na Jurském pobřeží v jihoanglickém hrabství Dorset.

„Načasovali jsme to perfektně. Všichni ve Velké Británii se chystali na konec lockdownu, a tak hledali nějaké neobvyklé místo na přespání,“ uvedl Simmons pro server Independent. Dodal, že během 24 hodin se ozvalo na 10 zájemců, většina z nich ale pochopila, že jde o vtip.

Odpadky i výkaly. Majitel proslulé britské památky si stěžuje na chování turistů

Cestování

„Některé z reakcí byly velmi vtipné,“ řekl Kamaz serveru Metro. „Většina byla sarkastická, ale někteří lidé si nebyli jistí, zda je naše nabídka ubytování vtip nebo ne, což bylo ještě vtipnější,“ doplnil.

Do třetice už skutečné přespání

Trojice přátel rovněž uvedla, že pokud video, které jejich vtípek dokumentuje, nasbírá minimálně 20 tisíc zhlédnutí, vytvoří do třetice všeho dobrého další nejhorší ubytování na světě. V něm už pak nechají nějakého hosta skutečně přespat.

Matrace pod širým nebem a v pitoreskní lokalitě byla sice pro tři přátele vtip, ale například ve Švýcarsku se za podobný zážitek platí velké peníze. V zemi totiž funguje hotel, který nabízí přespání na horské louce, i když v normální posteli a s několika přidruženými službami. Pohodlí návštěvníků je tak přece jen poněkud větší než na matraci.

Švýcarský hotel dává spaní pod širákem nový význam

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám