Hlavní obsah

Čekání na letišti zpříjemní cestujícím spací kabinky

Novinky, lap

Uletělo vám letadlo, nebo má několik hodin zpoždění a vám nezbývá nic jiného, než sedět a čekat? Elegantní řešení pro zpříjemnění dlouhých chvil vymysleli němečtí vynálezci. Připravili malou útulnou komůrku pro relaxaci i odpočinek.

Foto: Profimedia.cz

Kabinka nabízí místo k odpočinku i nerušené práci.

Článek

Od srpna minulého roku se v Německu na letištích objevila novinka - Spací komora. První byla otevřena na letišti Michově na Terminálu 2. Najdete uvnitř místo jak k odpočinku, tak i k relaxaci. Kabinky navrhli studenti z Technické Univerzity v Mnichově pro cestovatele z celého světa.

:. Klidný koutek na letišti ocení každý.foto: Profimedia

Na čtyřech metrech čtverečních najdete pohodlnou postel, zrcadlo, pracovní stůl, televizi a samozřejmostí je také přístup na internet. Cestovatelé si mohou nastavit také světlo podle nálady, ostré světlo na práci nebo jemné relaxační světlo. 

Zájemci zaplatí za prvních 15 minut v kabince 15 euro, za každých dalších 15 minut pak 4 eura. Celá noc vychází na 60 euro. Když hosté opustí kabinku, alarm automaticky upozorní čistící obsluhu, která rychle uklidí kabinku pro dalšího návštěvníka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám