Hlavní obsah

Arabské aerolinky nabízejí pasažérům s dětmi speciální službu

Novinky, fis

Ti, kteří se spolu se svými potomky vydají na dlouhý let s aerolinkami Etihad Airways, se mnohahodinové cesty nemusejí tolik obávat. Letecká společnost Spojených arabských emirátů pro tyto lety v minulém roce posílila palubní personál o chůvy, které se o nejmladší pasažéry během cesty postarají. Nyní jich zaměstnává už víc než tisícovku.

Foto: Profimedia.cz

Zdaleka ne každé dítě delší let prospí. Většina rodičů proto pomoc se zabavením ratolestí uvítá. Ilustrační foto

Článek

Profesionálně vyškolené chůvy v oranžových stejnokrojích mají na palubách letadel Etihad Airways rodičům výrazně usnadnit a zpříjemnit dlouhé lety. S péčí o jejich děti bezplatně pomáhají od odletové brány až do chvíle, než rodina vystoupí v cílové destinaci.

Pro nejmladší cestující mají palubní chůvy přichystané kočárky, láhve a hračky, u těch o něco starších se starají o zábavu jinak. Každý rodič dobře ví, že zdlouhavá cesta s rozmrzelým dítětem není žádný med stejně jako několikahodinové chrlení nápadů na jeho zabavení.

Foto: archiv Etihad Airways

Palubní chůvy se podílejí na péči o malé pasažéry už před odletem.

Palubní chůvy mají v nabídce aktivit například malování na obličej, kouzlení, omalovánky, různé kvízy a hry. Nezajišťují ovšem pouze odreagování, dětem pomáhají také s jídlem nebo je ukládají ke spánku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám