Hlavní obsah

Americký hotel nabízí přespání v márnici plné duchů

EUREKA SPRINGS

Jen zřídkakdy mají lidé, kteří skončí v márnici, možnost vstát a odejít. Přesně to se však má stát co nevidět v Eureka Springs 31. října, tedy na Halloween. Loni totiž vytvořil Crescent Hotel and Spa, založený v roce 1886, halloweenský balíček. Bude obsahovat noc v apartmá v části hotelu, která ve 30. letech minulého století sloužila jako márnice.

Článek

Letos hotel uspořádal losování o tento balíček pro funebráckou dvojici. Výherci jsou již známi, strašidelnou noc přijedou strávit ze St. Louis. Jak oznámil Bill Ott, obchodní ředitel hotelu Crescent a jeho sesterského hotelu Basin, pár zde prožije nezapomenutelný víkend. O podivném víkendu informoval magazín VIPmag.

Crescent se nechvalně proslavil tím, že jsou tam údajně přítomni duchové a právě prostor márnice je místo, kde měl televizní štáb zachytit podobu jednoho z nich. Noční duchařské okružní jízdy městem končí v bývalé márnici, která dnes slouží jako údržbářská místnost.

:. Stínem muže v klobouku nad spícími ženami je hotel přímo pověstný. Foto: Crescent Hotel

Jsou zde stále ještě pozůstatky z dob Normana Bakera, kdy bývalý varietní herec přeměnil hotel na doupě falešných nadějí pro nemocné rakovinou. Bakerův pitevní stůl stále zůstává v pokoji, právě tak jako bývalá lednice, kde Baker skladoval mrtvoly a části těl, které používal při svých experimentech. Pár kroků odtud je přístěnek, kde v nádobách uchovával další části těl. Dnes jsou na policích žárovky a plechovky s barvou.

Pitevní stůl jako odkládací pult

Pitevní stůl je stále ještě v provozuschopném stavu, i když je nyní využíván k poněkud konstruktivnějšímu účelu, je z něj odkládací pult. Napravo od mycího dřezu a pitevního stolu stojí kávovar, aby se hosté cítili lépe.

Pro očekávanou velkou noc sestěhuje personál hotelu nábytek do pokoje. Dvojice bude mít veškerý domácí komfort: postel, noční stolky a pitevní stůl. Má však možnost kdykoliv během noci odejít zpět do svého luxusního apartmá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám