Hlavní obsah

Americké aerolinky nabídnou od června 2015 přímý let z Prahy do New Yorku

Novinky, fis

Letecká společnost Delta Air Lines plánuje v letní sezóně 2015 obnovit přímou linku mezi Prahou a New Yorkem. V provozu má být od 2. června. Pasažéři budou mít na dlouhém letu i větší pohodlí.

Foto: Profimedia.cz

Boeing 767-300 společnosti Delta Air Lines na pražském letišti

Článek

Na každodenní přímé lince mířící krátce po poledni z české metropole do takzvaného Velkého jablka v USA má létat Boeing 767-300. Na jeho palubu se vejde 225 cestujících. Delta Air Lines ho nasadí ve spolupráci s partnerskými aerolinkami Air France KLM a Alitalia.

Na lince z pražského Letiště Václava Havla na newyorské Letiště JFK budou ve třídě BusinessElite pasažéři cestovat na sedadlech s možností sklopení do zcela horizontální polohy. Cestující v prémiové ekonomické třídě Economy Comfort potěší větší prostor na nohy. Zvětší se až o 10 centimetrů. Náklon sedadel bude o 50 procent větší než u sedadel ve standardní mezinárodní ekonomické třídě společnosti Delta.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Pasažéři budou mít u všech sedadel k dispozici osobní zábavní zařízení. Do roku 2016 by měla celá mezinárodní flotila aerolinek začít poskytovat možnost připojení na palubní wi-fi.

Reklama

Výběr článků

Načítám