Hlavní obsah

Aerolinky prodaly letenky do první třídy za zlomek ceny. Už podruhé

Novinky, mšv

Aerolinie Cathay Pacific mají poněkud smolný měsíc. Už podruhé se jim totiž povedlo prodat letenky do první třídy za zlomek skutečné ceny. Ale stejně jako u předchozího případu, i tentokrát uznají jejich platnost, uvedl britský server Standard.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Letenky z Portugalska do Hongkongu, které obvykle vyjdou v přepočtu na 358 000 korun, si pár šťastlivců koupilo za 33 700 korun. Je to sice pořád vysoká částka, ale v porovnání s původní cenou se jedná o zlomek. Společnost cestující ubezpečila, že jim letenky uzná a mohou je využít.

Jedná se přitom už o druhý případ, kdy se u Cathay Pacific taková chyba vyskytla. „Snažíme se problému přijít na kloub a vyšetřujeme ho interně i externě s našimi prodejci,“ uvedl mluvčí společnosti. „Co se týče těch několika cestujících, kteří si chybné letenky zakoupili, těšíme se, až je přivítáme na palubě, kde si užijí našich prémiových služeb,“ doplnil.

Před dvěma týdny společnost prodala letenky z Vietnamu do New Yorku ještě levněji. Místo oněch 360 000 zaplatilo pár šťastlivců pouze 15 300 korun za místa v obchodní třídě. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám