Hlavní obsah

Letecká společnost Wizz Air oslavuje výročí. Letušky dostanou nové uniformy

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost střední a východní Evropy, existuje už 11 let, během nichž přepravila 90 miliónů cestujících. Kromě vylepšování služeb a nových uniforem palubní posádky připravila na letošek pro své klienty ještě jedno překvapení. Do úterní půlnoci mají možnost získat za určitých podmínek letenky zdarma.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Letadlo společnosti Wizz Air

Článek

Po 11 letech fungování má nízkonákladová letecká společnost 59 letadel a nabízí 380 tras v téměř čtyřicítce zemí. Mezi vylepšení, kterých se pasažéři letos dočkají, patří nový interiér letounů A321, pozměněné uniformy palubní posádky či modernizace webových stránek.

Letušky obléknou elegantní černé kostýmky s výrazně růžovým lemem, případně i růžovou košilí. Právě růžová je totiž barvou těchto aerolinek. Trochu se promítne i na uniformách stevardů.

„Rozšiřováním našeho působení po celé Evropě i mimo ni jsme překročili své ambice, aby spolehlivé a cenově dostupné cestování letadlem bylo k dispozici každému ve střední a východní Evropě. I nadále se soustředíme na rozvoj naší celoevropské sítě tras,” řekl k příležitosti 11. výročí generální ředitel společnosti József Váradi.

To, co někteří budoucí pasažéři možná ocení okamžitě, je nabídka, kterou aerolinky na úterý připravily. Při zakoupení dvou a více letenek ve stejný čas v rámci jedné rezervace pro tentýž let nabízejí každou druhou letenku zdarma. Maximální počet cestujících v jedné rezervaci je šest. Akce končí o půlnoci.

Reklama

Výběr článků

Načítám