Hlavní obsah

CK Fischer se odklání od charterů Travel Service

Novinky, jky

Český charter společnosti Travel Service bude CK Fischer v budoucnu využívat pouze na část letů do Dubaje. Na lety do exotických destinací však bude využívat světových aerolinek, jako jsou Condor, Emirates či třeba Air France. Cestovní kancelář tvrdí, že to nepřinese zdražení zájezdů, ale naopak to zvýší kvalitu poskytovaných služeb.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

CK Fischer nebude nadále létat do exotiky se společností Travel Service. Ilustrační foto

Článek

Na Dominikánskou republiku, Kubu či do Mexika bude CK Fischer využívat služby světových aerolinek. Do loňského roku přitom cestovní kancelář využívala služeb společnosti Travel Service podobně jako většina ostatních cestovek. V letní sezóně bude charterových služeb české letecké společnosti využívat i nadále.

„Klienti jistě zvládnou na letištích přestoupit na jiný spoj. Odměněni za to budou lety ve větších letadlech, kde se jim dostane světové úrovně služeb. Ty zahrnují nejen lepší stravu, pohodlnější sedadla, ale také třeba více zábavy pro děti,” řekl Novinkám mluvčí CK Fischer Jan Osúch

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

Podle Osúcha cestovní kancelář v exotické sezóně sází především na nejoblíbenější destinace jako Spojené arabské emiráty, Dominikánskou republiku, Kubu, Mexiko či Mauricius. Novinkami pro nadcházející sezónu jsou Panama a Omán - českými turisty dosud málo objevená země Arabského poloostrova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám