Hlavní obsah

Německý hostel ubytovává zájemce v karavanech a vlakových kupé

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kempování v jakémkoli ročním období nabízí unikátní hostel otevřený letos v Německu. Hosté se tu zabydlují v karavanech, vagónech vlaků i minibusech. V areálu, zatím jediném svého druhu na světě, je celkem 120 postelí.

Foto: Profimedia.cz

Každý karavan má v tomto originálním kempu své vlastní téma.

Článek

V německém městě Bonn osídlil halu bývalého skladiště netradiční hostel. Jedná se vlastně o zastřešený kempový areál. Na ploše 1600 metrů čtverečních stojí 15 karavanů a dále ubytovací prostory v automobilech a vlakových kupé.

BaseCamp Hostel Bonn se otevřel letos v srpnu a designéři se na jeho vybavení opravdu vyřádili. Každý karavan je zcela odlišný - jeden je ozdobený parožím, druhý nápadně připomíná domeček panenky Barbie. Ubytovat se hosté mohou také v jednom ze dvou minibusů barevně pomalovaných ve stylu Hippies.

Foto: Profimedia.cz

Minibusy inspirované květinovými dětmi.

Ceny za přespání včetně snídaně se pohybují od 22 eur (okolo 570 korun) do 69 eur (téměř 1800 korun). Ti, kteří si vyberou nocování v karavanu, si s ním pronajmou také venkovní posezení na „předzahrádce“.

Foto: Profimedia.cz

Ubytování pro myslivce.

Všem hostům je pak k dispozici relaxační zóna a v případě potřeby také nonstop fungující recepce. Sociální zařízené je společné. Pohled na rozlehlý areál pak poskytuje terasa lemující stěnu haly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám