Hlavní obsah

Letadlo ozdobené Hello Kitty poprvé přistálo v USA

Novinky, fis

Třetí zářijová středa se na letišti v kalifornském Los Angeles nesla v duchu fenoménu jménem Hello Kitty. Poprvé tady totiž přistál Boeing 777 letecké společnosti Eva Air. Celý trup tohoto speciálního letadla ozdobily nepřehlédnutelné barevné postavičky v čele s kočičkou Hello Kitty.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V září 2013 přiletělo tematické letadlo s postavičkou Hello Kitty poprvé do USAVideo: Reuters

 
Článek

Tchaj-wanské aerolinky Eva Airways slavily ve středu na území USA v Los Angeles velký úspěch se svým originálním Hello Kitty letadlem. Dětmi i dospělými milovaná postavička, kterou vytvořila japonská designérka Juko Šimizu, bude na Boeingu 777 létat mezi Tchaj-pejem a Los Angeles pravidelně. Na trasách mezi asijskými zeměmi už cestuje pět takových letadel.

Kdo by se obával, že jde jen o vnější pozlátko, mýlil by se. Motiv Hello Kitty provází pasažéry i uvnitř letadla, a to vážně všude. Poté, co slavnou postavičku dostanou naservírovanou v čase jídla, si mohou opřít pohodlně hlavu o tematické polštářky.

Kdekoho ale možná překvapí obrázek Hello Kitty na toaletním papíře. Právě tyto detaily však mění stereotypní let v originální zážitek.

Anketa

Lákalo by vás cestovat takovým letadlem?
Ano
32,8 %
Ne
67,2 %
Celkem hlasovalo 1233 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám