Hlavní obsah

Zahradní technika a bazény se slevou až 65%? Kdo by odolal?

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Na konci prázdnin a začátkem září jsme zvyklí, že jdou nejvíc na dračku školní potřeby, teplé oblečení a zimní pneumatiky. Má se za to, že po zahradní technice a bazénech je poptávka na jaře. Jenže Mountfield se svými až 65% posezónními slevami na celý svůj sortiment tyhle zavedené zvyklosti trhu doslova boří.

Článek

Slevy hýbou světem, a tak není divu, že lidé pospíchají, aby si velmi výhodně stihli pořídit vše, co na zahradu potřebují. O co je největší zájem? „Jednoznačně vedou všechny stroje na sečení trávy,“ říká nám v písecké prodejně Mountfieldu její manažer Zdeněk Kašák. „Ať už jsou to sekačky rotační či bubnové, zahradní traktory nebo motorové kosy. Ale velmi dobře se teď prodávají i motorové pily, všechny typy čerpadel, sněhové frézy, sestavy zahradního nábytku, krbová kamna a překvapivě i rodinné bazény,“ vypočítává Janák.

Tomu, že lidé namísto třeba vybavení na lyže nebo zimních bund, pořizují nyní ve velkém veškerou zahradní techniku a dokonce i bazény, se manažer rozhodně nediví. Uspoří tisíce a protože je na veškerý sortiment záruka 7 let, není pro zákazníky důležité jestli koupili na začátku sezony nebo během ní.

Špičková technika za hubičku

Obrovské slevy, které tento prodejce nyní poskytuje, mají pro zákazníky ovšem kromě velkých finančních úspor ještě jeden efekt. Mohou si tak dovolit tu nejvyspělejší techniku. Za peníze, za které by jindy a jinde koupili například jen běžnou rotační sekačku, si totiž nyní pořídí stroj s velmi nadstandardní výbavou. A to stejné se týká prakticky veškeré zahradní techniky.

Vyplatí se přichvátnout

Podle Kašáka z Mountfieldu je zájem zákazníků o jejich netradiční posezonní akci opravdu velký. A není divu, protože vysoké slevy tu nemají jen na nějaké ležáky, jak je zvykem u některých jiných prodejců. Tady jsou naopak cenově dostupnější ty nejžádanější modely.

Například nejprodávanější model rotační samochodné sekačky TORO 48 s motorem renomované značky Briggs je se slevou 43%. Zahradní traktory se dají pořídit již za 27 190 korun. Stejné to je i s pilami. V době, kdy jsou nejžádanější, protože si lidé pomalu začínají připravovat dřevo na zimu, si tady se slevou až 51 % pořídíte kvalitní pily značky Oleo-Mac. Tedy ty, které jsou na našem trhu už řadu let nejoblíbenější.

Ale asi největším překvapením je, že velké slevy jsou i na sněhové frézy, které budou po minulé zimě doslova horkým zbožím. Nákup v Mountfieldu ovšem není jen hájemství mužů, ale na své si přijdou i ženy. Například tolik ceněný teakový zahradní nábytek je v nabídce za polovinu ceny a stejně tak výhodně si lze na zahradu dopřát třeba i krásný rodinný bazén.

Reklama

Související články

Na špínu kolem domu vezměte myčku

Prach a špína mají tu vlastnost, že se časem dostanou všude a drží se jak přilepené. Někdo se možná pustí do gruntování se zahradní hadicí a smetákem v ruce,...

Až se zima zeptá... Ukažte jí frézu

Léto máme v plném proudu, a tak se může zdát předčasné mluvit o tom, co nás čeká v zimě. Jenže je to skutečně tak? Jak nám znovu dokázala minulá zima, je toto...

Výběr článků

Načítám