Hlavní obsah

Za vůní dřeva do Mountfieldu

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Myslíte už na jaro a chladné dny se pro vás stávají mlhavou vzpomínkou? Přesto neváhejte: i když letošní zima končí, myslete na tu další, právě teď se vám to rozhodně vyplatí.

Foto: Mountfield, .

Článek

V Mountfieldu totiž začíná akce 10 dní slev s vůní dřeva. V týdnu od 9. do 19. března 2017 tam koupíte za velmi zajímavé ceny všechno možné nářadí na zpracování dřeva. S velkými slevami budete moci vybírat z 18 motorových (benzinové i elektrické) a dvou okružních pil, z pěti štípaček dřeva nebo pěti modelů drtičů a štěpkovačů. V akci jsou také tři druhy kvalitních seker Patriot, 44 krbových kamen všeho druhu, devět infrasaun či 14 finských saun. Všechny modely jsou připraveny věrně sloužit a plnit vaše přání, všechny nástroje čekají v pozoru, až dostanou povel k práci na vaší zahradě!

Navíc bude speciálně v tyto březnové dny včetně obou víkendů posílen prodejní personál prodejen Mountfield, aby mohl věnovat zákazníkům zvýšenou péči. Vyškolení prodavači pomohou s výběrem správného modelu nebo nářadí a poradí ohledně fungování či práce s ním, takže se budete moci rozhodovat v klidu a se všemi potřebnými informacemi.

Co využijete už na jaře

Proč odřezané větve stromů vyhazovat? Drtiče a štěpkovače vyčarují levné topivo a hnojivo ze zahradního odpadu! Drtiče větví rozsekají dřeviny na malé kousky, které můžete použít jako kompostovací nebo mulčovací materiál. Snadno si poradí s kůrou, větvemi keřů a stromů i dalším zahradním odpadem. Neméně oblíbené štěpkovače potom rozřežou větve na trochu větší kousky, s nimiž můžete zatopit třeba v krbových kamnech. Získáte tak kvalitní topivo úplně zdarma.

Foto: Mountfield, .

Drtič Powercut 2 500: Cena po slevě 2 750 Kč

Foto: Mountfield, .

Benzinová pila Oleo-Mac GS 410 CX: Cena po slevě 4 450 Kč

Až se léto zeptá…

…budete připraveni! Silné benzinové a spolehlivé elektrické pily disponují výtečnými parametry a skvělými řeznými vlastnostmi. Jsou nenáročné na údržbu a mají dlouhou životnost. Pokud zpracováváte větší objemy dřeva, oceníte nejspíš okružní pilu a štípačku dřeva. Špičkové cirkulárky splňují ty nejpřísnější bezpečnostní nároky a přitom nařežou dřevo rychle a přesně podle vašich představ. Špalky potom zpracují na polínka robustní celokovové štípačky. V Mountfieldu můžete vybírat horizontální nebo vertikální modely se schopností vyvinout štípací tlak až 10 tun. A jaký hlavní přínos pro vás tyto stroje mají? Především svobodu – s nimi lze totiž zvládnout přípravu dřeva na zimu za zlomek času a námahy.

Foto: Mountfield, .

Štípačka dřeva Levita 6T: Cena po slevě 9 950 Kč

Foto: Mountfield, .

Okružní pila Powersaw LCS 500: Cena po slevě 10 250 Kč

Jestliže naopak rádi pracujete rukama a potřebujete dřevo jen na vytopení chaty, kam vyrazíte párkrát za zimu, určitě oceníte kvality profesionálních seker Patriot. Mají propracovanou ergonomii a extrémně dlouhou životnost. Lehká topůrka jsou vyrobena z kompozitních plastů vyztužených skelnými vlákny a pevně spojena s čepelemi z ušlechtile tvrzené oceli. Povrch čepelí je potažen speciálním fluorplastovým povlakem Xylan, díky kterému ostří pronikne dřevem jako máslem. V nabídce Mountfieldu najdete tři modely různých velikostí: S, L a XL.

Foto: Mountfield, .

Sekera Patriot S: Cena po slevě 790 Kč

Zahřejí na těle i na duši

No a až se na podzim ochladí, budete připraveni. Pohled na oheň v krbových kamnech zahřeje na duši a sauny prohřejí tělo až do morku kostí.

Nic nevyvolá tak útulnou atmosféru a večerní pohodu jako tiché praskání dřeva a pohled do plamenů. Nejde však jen o originální doplněk interiéru – krbová kamna představují také ekologický a přitom velmi efektivní zdroj tepla. Díky širokému rozsahu tepelného výkonu je můžete použít k občasnému vytopení chaty či chalupy, temperování bytu nebo zimní zahrady. Skvěle poslouží jako druhý zdroj vytápění rodinného domku, kde výrazně zlevní provoz kotle na elektřinu či plyn. V Mountfieldu najdete širokou nabídku krbových kamen plechových, litinových i kachlových, na dřevo i na pelety, s výměníkem tepla i bez něj, ale také krbovou vložku, sporák, topeniště a spoustu příslušenství.

Foto: Mountfield, .

Krbová kamna Broto: Cena po slevě 16 900 Kč

Užívejte blahodárného působení infračervených paprsků v pohodlí domova, kdykoliv si zamanete! Pravidelný pobyt v infrasauně má ověřený pozitivní vliv na fyzickou kondici i psychickou pohodu a významně přispívá k regeneraci sil. Pokud ovšem milujete opravdové horko, vsadíte na finskou saunu. Kvalitně zpracované kabiny ze severského smrku s lavicemi z čisté, bezsukové osiky spolu s dveřmi na magnetické uzavírání zajistí dokonalý saunovací proces, kdy se vám z těla odplaví únava i starosti.

Foto: Mountfield, .

Infrasauna Arawa: Cena po slevě 790 Kč

To vše a ještě víc nabídne akce 10 dní slev s vůní dřeva v týdnu od 9. do 19. března 2017. Využijte ji a nečekejte až na léto – vybavte se v předstihu! Protože až začnete za čtvrt roku zmíněné produkty shánět, budou všechny podstatně dražší…

Reklama

Výběr článků

Načítám