Hlavní obsah

Bezplatná prohlídka zahradní technice prospěje

Novinky, Mountfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Tak už to vypadá, že jsme letos posekali trávníky naposled a měli bychom přemýšlet o uložení zahradní techniky k zimnímu spánku.

Článek

Před tím bychom ji však měli po náročné sezoně svěřit k preventivnímu „proklepnutí“ do rukou odborníků. Za pozornost stojí, že kvalitní prodejci zahradních pomocníků poskytují posezonní prohlídky svým zákazníkům zadarmo. A zájem je veliký.

„Lidé k nám od 1. září, kdy naše tradiční podzimní akce začala, vozí na bezplatné prohlídky rotační i bubnové sekačky, mulčovače, motorové kosy, zahradní traktory i kultivátory,“ potvrzuje Marek Filipovský z Mountfieldu. A dodává, že lidé spolu s prohlídkou, za kterou neplatí, běžně žádají i základní údržbu, Ta totiž zaručí další spolehlivé fungování stroje a prodlužuje i jeho životnost.

Ilustrační fotofoto: Mountfield

„Díky zvýhodněným sazbám teď při spojení prohlídky a základní údržby ušetříte podle typu stroje až 70 % z běžné ceny. Například u benzínové sekačky prověříme všechny ovládací prvky, bezpečnostní brzdu, motor i pojezd. Vyčistíme nebo vyměníme vzduchový filtr, seřídíme motor a zapalovací svíčku, vyměníme olej, promažeme převody, dotáhneme řemen a všechny šrouby. A taky nabrousíme a vyvážíme nůž. Za tohle všechno byste běžně zaplatili hodně přes tisícovku. Jenže u nás to všechno teď vyjde na pouhých 394 korun,“argumentuje Filipovský.

Posezonní prohlídka má totiž ještě jedno plus. Stává se při ní, že diagnostické přístroje upozorní na dosud skrytou závadu, jejíž včasné odstranění zabrání vzniku vážnější poruchy. „V takovém případě zákazník uspoří další peníze. Máme teď totiž až o 30% levnější široký sortiment náhradních dílů a dáváme 30% slevu i na servisní práci,“ říká Marek Filipovský.

KUPON na provedení údržby (spojené s bezplatnou posezonní prohlídkou) si můžete vytisknout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám