Hlavní obsah

Velikonoční barevná inspirace

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoce přicházejí v období, kdy se příroda probouzí, dny se prodlužují a sluníčko více hřeje. Je to jedinečná příležitost, jak barevně proměnit náš domov a přivítat jaro v plné kráse.

Foto: TCHIBO

Sadu na vyfukování, barvení a zdobení velikonočních vajíček s potravinářskou barvou, šablonou, samolepkami, smršťovacími fóliemi, speciálním vrtáčkem a pomůckou na vyfukování a čištění vajíček pořídíme za 250 Kč.

Článek

Někdo se pustí do malování a stěhování nábytku, jiný jen decentně vyzdobí interiér. A jak ten převlek do jarního kabátu nejlépe zvládneme? Určitě se nemusíme bát barev. S jarem se snoubí ty výrazné a optimistické, nejčastěji svěží zelená a žlutá. Díky nim se interiér nádherně prozáří.

Foto: ALMARA SHOP

elikonoční atmosféru navodí poklop na potraviny Patio z jemné drátěné síťky a zdobený háčkovanou krajkou o průměru 23 cm a výšce 22 cm. Cena 393 Kč.

Foto: ELECTROLUX

Pečicí forma ve tvaru zajíčka (246 Kč) je ze zdravotně nezávadného silikonu pro pečení a zmrazování. Je určena jak pro pečení v mikrovlnných, plynových a elektrických troubách do +280 °C, tak i pro zmrazování do -40 °C.

Koupíme nové barevné svíčky, do koupelny pověsíme ručníky veselých barev, prostřeme nový ubrus a ozdobíme jej velikonoční aranží, pověsíme závěsy s květinovým motivem nebo na gauči vyměníme dekorativní polštářky.

Foto: BELLAROSE.CZ

Snídani ve velikonočním stylu podpoří porcelánový stojánek na vejce v novém vzoru Ivy Green, výška 6,5 cm, cena 153 Kč.

Foto: ALMARA SHOP

Stylový velikonoční věneček zdobený umělými křepelčími vajíčky, peříčky a proutím. Lze jej položit na stůl nebo zavěsit. Rozměry: průměr 22 cm, cena 490 Kč.

Foto: A LA MAISON

Sváteční jídelní soupravy, ubrusy a hlavně květiny udělají pravou velikonoční náladu.

„Pokud nejsme tak odvážní, že bychom se rovnou pustili třeba do tapetování, i tyto drobné změny dokážou divy. O Velikonocích nemusíme mít byt plný kraslic a kočiček, stačí pár vkusných dekorací, které nám svátek jara připomenou,“ radí Lenka Kocourková, majitelka butiku A LA MAISON.

Foto: POTTEN & PANNEN

Keramické koláčové formy v tradičních tvarech, vhodné pro přípravu různých koláčů - masových, zeleninových i klasických sladkých pokladených ovocem.

Foto: WWW.DESINA.CZ

Dřevěný zásobník na 14 vajec (26x15x6 cm) za 235 Kč a napron z laminované bavlny a paličkované krajky (200x40 cm) za 696 Kč.

Foto: ALMARA SHOP

Dřevěný podnos s velikonočním motivem zajíčka, který se hodí na jídelní stůl či zahradní slavnost, na občerstvení, do dětského pokoje na drobnosti - záleží na naší fantazii. Rozměry 34x26x7 cm za 359 Kč.

Foto: WWW.DESINA.CZ

Jaro s velikonočními motivy si připomeneme šedým napronem s paličkovanou krajkou ze 100% bavlny za 399 Kč, papírovým vejcem na výslužku (od 77 Kč), etažérem s miskou (523 Kč), keramickou tyrkysovou vázou s patinou (455 Kč), umělou květinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám