Hlavní obsah

Růžová barva dodá interiéru smyslnost a eleganci

Právo, Sylva Svobodová

Něžná růžová je přírodní barva, která vznikla smícháním červené a čistě bílé. Je vytříbená a elegantní. A už dávno neplatí, že patří jen do pokojů malých děvčátek. Proto není třeba se jí v interéru bát.

Foto: www.trachea.cz

Kreativně podle sebe! Dvířka nábytku lze od běžných odlišit technologií Overface (technologie potisku), motivy lze vybírat podle oblíbených fotek, grafik nebo vlastního návrhu. Lze aplikovat na dýhované i laminované desky, sklo.

Článek

Růžová barva patří neodmyslitelně k jaru a rozkvetlým sakurám, romantice, volné aktivitě a k ženě. Skvěle vyniká v kombinaci s bílým dekorativním nábytkem. Nechte se inspirovat!

Foto: www.natynaty.cz

Tapeta s motivem peříčka Dekorativní tapeta do dámského pokojíku s růžovým vzorem značky Mimou pochází ze Švédska. Cena podle metráže.

Foto: www.desina.cz, Novinky

Ubrus na zahradní stůl Vhodný na venkovní použití je ubrus ze 100% bavlněného tkaného plátna, který má lícovou stranu opatřenou laminací (lehký transparentní nátěr z tenké vrstvy PVC).

Foto: www.luxurytable.cz

Květina se neokouká Lehkost, svěžest a třpyt na jídelním stole přináší luxusní porcelán, který je nejen pěknou dekorací, ale hlavně nezbytným užitkovým kouskem nádobí při slavnostním stolování.

Foto: www.johnestones.cz

Barvy jedou… Vinylový malířský nátěr vytváří na stěně exkluzivní hluboký mat. Barva má výbornou kryvost, skryje perfektně případné nerovnosti. Povrch je omyvatelný, trvanlivý.

Foto: www.bellarose.cz

Růžové retro Smaltovaná dózička může ukrývat drobnosti, které se jinak snadno zatoulají po bytě. Výška předmětu 13 cm, průměr 12 cm, cena 539 Kč.

Foto: www.caselogic.cz

Desky na iPad Extrémně tenké desky s odolnou stěnou a přesnými rozměry a výřezy pro nový iPad chrání zadní stěnu, rohy. Mají magnetické vypnutí a zapnutí iPadu, možné čtyři polohy pro pohodlné psaní a čtení.

Foto: www.natynaty.cz

Polštářek na růžové sny Textilní dekorace vytvoří doma útulno! Nebojíme se a pořídíme jich co nejvíce. Potahy můžeme obměňovat podle nálady a ročního období. Nyní frčí romantika v růžovém.

Foto: www.vasekuchyne.cz

Pro ranní pohodu Kávička s vodou po ránu nabudí každého spáče. Thomas Sunny Day espresso set obsahuje skleničku na vodu, espresso šálek a duální podšálek. Cena 689 Kč.

Foto: Kika

Kobereček před postel Příjemný, malý a levný – to je kobereček ze 100% bavlny, velikost 60x120 cm, cena 249 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Noblesa a jemnost bílé barvy v interiéru

Bílá je něžná, decentní a krásná. Skvěle se kombinuje s ostatními odstíny, opticky rozšiřuje malý prostor a dává vyniknout solitérům. Patří na velké plochy...

Do moderních kuchyní se vracejí barvy

Kuchyň je jedinečným místem, ve kterém se můžeme obklopit barvami. Stačí se vybavit zajímavými spotřebiči. Každá barevně a tvarově sladěná série oživí i zcela...

Barvy dokážou velmi významně ovlivnit náladu

Nejvíce pozornosti barvám věnujeme při obnovování šatníku, či když pořizujeme nové doplňky interiéru. Barvy totiž velmi výrazně ovlivňují lidskou psychiku....

Výběr článků

Načítám