Hlavní obsah
Remoska slouží pro snadnou, chutnou, zdravou a úspornou úpravu potravin, a to prakticky kdekoliv. Foto: Remoska (2x)

Remoska - spolehlivá mobilní trouba, která si poradí s masem i bábovkou

Remoska s námi vaří už přes padesát let a stále ji milujeme. Umí péct, dusit, smažit, ohřívat i rozmrazovat. Připravíte v ní chutné maso, koláče i bábovku. Je skvělá, protože s námi putuje na chalupu i dovolenou a potřebuje jen elektrickou zásuvku.

Remoska slouží pro snadnou, chutnou, zdravou a úspornou úpravu potravin, a to prakticky kdekoliv. Foto: Remoska (2x)
Remoska - spolehlivá mobilní trouba, která si poradí s masem i bábovkou

O největší slávu remosky se postarala paní Milena Grenfell­-Bainesová, kterou jako malé dítě zachránil před genocidou sir Nicholas Winton. Odvezl ji do Londýna, kde zůstala. S Českou republikou však byla v kontaktu, a když v dospělosti zjistila, že českou remosku v Anglii nikdo nezná, spojila se s výrobcem a dovezla ji na britské ostrovy. A tam se stala velmi populární dokonce i v královských kruzích.

Slavný hrnec na pečení i vaření

Elektrický hrnec, který umí vařit i péct je báječný český vynález. Registrace ochranné známky a název vznikl ze zkratky podniku hospodářství Remos (Revize, Elektro, Montáže, Opravy, Servis) v roce 1964.

V roce 2001 měla velký úspěch ve Velké Británii a následně ji „objevila“ i Kanada, USA, Austrálie a Německo.

V remosce uvaříte na chatě, studentských kolejích, v kempech a karavanech. Lze v ní péct maso i koláče, rychle a zdravě.

Foto: Remoska

V čem je jedinečná? Nahradí nám elektrickou troubu, toustovač, domácí pekárnu, fritovací i parní hrnec, připravíme v ní všechny druhy masa, sladké pečivo, včetně bábovky (s vložením speciální formy).

Mísa je ohřívána ze všech stran a uvnitř ní je optimální teplota v rozmezí 160–180 ºC. Přebytečná pára se odvádí ventilem ven. Když si pořídíme typ s proskleným víkem, máme přehled o stavu pečínky.

Optigrill nabízí šest programů tepelné úpravy pokrmů, oblíbený je hovězí burger nebo kuřecí steak. Možné je dokoupit i zapékací misku a připravit i chutný koláč. Cena 4999 Kč.

Foto: Tefal

Remosku si můžeme vzít kamkoliv, kde je elektrická zásuvka a připravit si teplý a chutný oběd. Skládá se ze tří částí: víka z nerezového plechu se zrcadlovou vrstvou nebo s povrchovou úpravou Teflon. Mísy, která je z hliníku s nepřilnavou povrchovou úpravou a má dvě plastová držadla. A také stojánku, který je z termoplastu a odolá vysokým teplotám. Remoska se nabízí ve dvou velikostech – 2 l a 4 l ve čtyřech barevných provedeních.

Pečicí hrnec ETA Pečenka zvládá vaření, dušení, pečení, zapékání a udržování ideální teploty pokrmu. Má kompaktní rozměry a nízkou energetickou náročnost.

Foto: Datart

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahradu a rádi byste se pochlubili?

Napište nám do redakce na adresu: bydleni@novinky.cz.

 

yknivoNumanzeSaNyknalC

Reklama

Výběr článků