Hlavní obsah

Pořiďte si domů hravé a nápadité pufy

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou sice malé, ale příjemné k posezení a lehké k přemísťování, zkrátka hodí se pro krátké neformální schůzky. Řeč je o sedácích, jako jsou pufy (z francouzského pouf), taburetky a otománky. V interiéru vyniknou lépe, když je jich víc pohromadě, a hlavně v barevných kombinacích!

Foto: Cellbes

Puf zapadne všude. Pletený puf v pastelových barvách lze využít jak na sezení, tak jako podnožník nebo odkládací plochu. Tento příjemný společník se hodí do každého prostoru. Cena 1699 Kč.

Článek

Série, která vynikne. Sedáky z ucelené řady Living stones jsou vyplněné bultexovou pěnou s vlastnostmi pevné gumy s důrazem na vysoký komfort. Dostaneme je v osmi základních provedeních 100% čisté vlny. Cena od 2440 Kč.

Foto: Decoform
Foto: Designor

Snadno přenosná sedátka. Carry On, Offecct s dřěvěným madlem je flexibilní přenosné pracovní místo. Je kombinací jednoduchých linií, tradičních materiálů i současného designu a funkce.

Foto: Designor

Praktické polyfunkční bubny. Kolekci sedáků Drum (buben) můžeme přeměnit na sezení, stolek na kávu, servírovací tác nebo lenošku na nohy. Kromě barevného odstínu textilie je zajímavý i dekor tácku.

Foto: Designor

Hravé a odolné. Puzzle Sixinch je pohodlné sezení do vstupních prostor a relaxačních zón, ale i do venkovního prostředí. Jsou vyrobené z polyuretanu, který odolá každému počasí.

Vánoční přehlídka betlémů na Novinkách

Máte také doma svůj rodinný betlém? Rádi byste se s ním pochlubili? Pošlete nám jeho snímek a třeba i připište příběh, který se k němu váže! Na Štěpána připravujeme článek, v němž ty nejhezčí betlémy rádi představíme. Bude tam i ten váš?

Napište nám do redakce na adresu: bydleni@novinky.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám