Hlavní obsah

Moderní pánský byt v metropoli čeká na velkou rodinu

„Byl jsem jedináček, a právě proto chci zažít velkou rodinu a mít tři nebo možná i čtyři děti. Budeme tedy jednou potřebovat dvě až tři ložnice,“ říká s úsměvem Milan, když s nadšením hovoří o svém novém bytě.

Foto: www.modernibyt.cz

Propojení obývacího pokoje s jídelnou, na kterou navazuje i kuchyň, je dnes moderní a Milanovi zcela vyhovuje. V rozlehlém prostoru, v němž se může volně pohybovat, se cítí svobodně.

Článek

Milan má nekonfliktní povahu a uměl se s každým vždy domluvit bez hádek či pěstí. Rozený právník. Práva skutečně později vystudoval, ale když nastoupil do prvního zaměstnání v advokátní kanceláři, bylo mu brzy jasné, že tudy jeho životní cesta nepovede.

Foto: www.modernibyt.cz

Už vstup do Milanova království signalizuje, že tady bydlí člověk s duchovními zájmy. Fialovou barvu, která v celém interiéru na stěnách i v doplňcích převažuje, volí opravdu jen ten, kdo cítí a ctí její sílu.

Z právní kanceláře za čas odešel a dostal místo v menší firmě zabývající se průzkumem trhu. Po pěti letech byl z pozice oceňovaného řadového pracovníka povolán na vedoucí místo a mohl se začít dívat na svůj život z jiné perspektivy.

Foto: www.modernibyt.cz

Kuchyňské pracoviště uzavírá celý obytný prostor v jednom z rohů. Má ale dostatek světla i čerstvého vzduchu, protože je umístěno proti vstupu na terasu. Jeho řešení také skrývá proces přípravy jídla a vaření za praktickým zvýšeným pultem.

Ať žije harmonie

Na řadu přišel vlastní byt. „Moc se mi líbí, že byt a celé jeho okolí jsou navrženy podle zásad feng-šuej. Východní i západní filozofie mě opravdu zajímá. Moje práce je v mnoha ohledech stresující, a proto potřebuji klidné zázemí v příjemném prostředí, ale přitom blízko centra. Nechci jezdit do zaměstnání každý den třicet kilometrů v zácpě a stále se klientům omlouvat za zpoždění. Při jízdě tramvají si mohu naposledy projít přípravu na schůzku,“ říká.

Foto: www.modernibyt.cz

Milan je umělecky založený a má vkus, přesto si při zařizování bytu vyžádal pomoc od specializované firmy, od které koupil i některé kusy nábytku. V obývacím pokoji je to pohovka a křesla.

Bydlení s recepcí

„Obávám se, že jsem trochu zhýčkaný, a komfortní služby, které nabízí rezidenční bydlení, mi vyhovují,“ nestydí se Milan přiznat.

Foto: www.modernibyt.cz

Barevné řešení stěn a výběr textilních doplňků je Milanovo dílo.

Foto: www.modernibyt.cz

Zejména v ložnici nemohla chybět jeho oblíbená fialková barva.

Jeho byt se nachází v jednom ze čtyř objektů na pražském Žižkově, které tvoří uzavřený komplex, kam mají přístup pouze rezidenti. Uvnitř jsou skvěle vybavená dětská hřiště, dostatek parkovacích míst a centrální recepce, která zajišťuje obyvatelům nejrůznější služby.

Foto: www.modernibyt.cz

Koupelna má prozatím „čistě“ pánský vzhled. Manželka a děti ji určitě přizpůsobí svým potřebám....

Toto moderní velkoměstské bydlení, které zbavuje uživatele mnoha starostí, dnes volí stále více lidí „a já jsem rád, že ho budu moci dopřát své budoucí rodině,“ svěřil se šťastný majitel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám