Hlavní obsah

Jednotný motiv opakující se po celém bytě vypadá skvěle

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít jeden motiv, který by se s nenásilnou pravidelností opakoval ve všech místnostech domova a dodával mu na jedinečnosti, není díky moderním technologiím problém. Jedním z oblíbených námětů je chmýří odkvetlých pampelišek. Zkusme se podívat, jak by se vyjímal jako ústřední téma v bytě.

Foto: J.A.P.

Obklad kuchyňské linky z Grafoskla s motivem odkvetlé pampelišky.

Článek

Pampeliškové chmýří se těší oblibě právem. Kromě nepopiratelné krásy odkvetlých květů i jednotlivých padáčků, je to mnohočetná symbolika, kterou lze ve chmýří těchto květin nacházet.

Foto: J.A.P.

Inverzní grafika v Grafoskle: v našem případě je to černé pampeliškové chmýří na bílém obkladu v kuchyni.

Foto: J.A.P.

Inverzní varianta pampeliškového chmýří tentokrát aplikovaná na dělící příčku v obýváku.

Na stěnách, dveřích či jídelním stole se může pampeliškové chmýří objevit zpracované jako grafický motiv na Grafoskle. Jde o sklo, do nějž lze pomocí speciální technologie zatavit libovolný námět, ale také například látku nesoucí požadovaný vzor a v našem konkrétním případě to může být i vylisovaná rostlinka.

Foto: Trachea

Vybraný vzor díky technologii Overface můžeme nechat aplikovat prakticky na jakoukoli hladkou plochu nábytku.

Tam, kde se sklo nehodí, můžeme nechat ozdobit přímo nábytek. Potřebná technologie se jmenuje Overface. Je to digitální grafika aplikovaná na nábytková dvířka a další plošné materiály. Odkvetlou pampelišku a její chmýří můžeme mít na pelesti postele, na obkladech stěn anebo na šatní skříni.

Zrovna tak se stejné téma může objevit na kuchyňské lince, případně na dvířkách koupelnové skříňky. Overface lze aplikovat jak na lesklé, tak matné povrchy nábytkových ploch v kterékoli místnosti. Výrobce zajišťuje stálost barev a odolnost vůči běžným poškozením, takže vybraný námět odolává běžnému provozu domácnosti.

Foto: Trachea

Vybraný vzor díky technologii Overface můžeme nechat aplikovat prakticky na jakoukoli hladkou plochu nábytku.

Speciálně v koupelně můžeme mít i koupelnové skříňky se skleněnou čelní plochou a obrázkovým motivem, jichž se nabízí několik miliónů. Naše pampeliška je, samozřejmě, mezi nimi.

Jak vidno, díky moderním technologiím můžeme svůj dosud všední byt proměnit nejen v louku odkvétajících pampelišek, ale v cokoli dalšího. Vše závisí jen na naší představivosti a vkusu.

Foto: Dřevojas

Exkluzivní řada koupelnového nábytku s možností volby motivu na skleněné přední ploše nese název Image. Skříňka je doplněna designovým keramickým umyvadlem Slim.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám