Hlavní obsah

Inspirace zmrzlinou v interiéru je ideální volbou pro letní období

Novinky, tnk

Ti, kdo chtějí své domovy trochu zpestřit ve slunném letním období, mohou sáhnout po hravých kouscích inspirovaných zmrzlinou. Ocení je hlavně děti, které motivy sladkostí milují. Pestré barvy kopečků a nanuků prostor barevně oživí a dodají mu na zajímavosti.

Foto: Sweetpea a Willow, Antipodream

Tento motiv dodá interiéru prázdninového a letního ducha.

Článek

Interiérové prvky s motivy zmrzlin se nejvíc hodí do barevně neutrálních interiérů, kterým schází barevné akcenty. Prostor pak bude působit vesele a pestře.

Foto: Beaumonde

Hravé věšáky oživí nudné předsíně.

Foto: Einrichten Design, Ksl living

Polštáře ve tvaru zmrzlin si oblíbí hlavně děti.

Jde o ideální doplňky do dívčích pokojů, které mohou působit trochu sladce a jemně. Budou dobře korespondovat s výmalbou v jemných pastelových tónech typu pistáciová, mint, starorůžová nebo blankytně modrá.

Mátová barva jako tip do dětských pokojů, připomíná větrové bonbony

Tipy a trendy

S tímto motivem to ale nepřehánějte. Pokud tedy nechcete, aby interiér působil kýčovitým a přeslazeným dojmem. Menší děti například ocení jen lampičku s náladovým nočním světlem nebo povlečení s motivy zmrzlin.

Foto: Lights4fun, Yellow Octopus

Nápadité osvětlení promění kuchyň v cukrárnu i v nočních hodinách.

Foto: Einrichten Design, Yellow Octopus

Inspirace zmrzlinou se může projevit už při servírování oblíbené pochoutky.

Motiv zmrzliny můžete uplatnit i v kuchyních. Ty se pak promění v prostředí připomínající cukrárnu. Pokud rádi servírujete a připravujete sladké, rozhodně jde o dekorace, které prostor doladí k dokonalosti.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Ti, kdo naopak míní dodat dětským pokojům trochu na dramatičnosti a nechtějí, aby působily jen uklidňujícím sladkým dojmem, mohou je zkusit proměnit v Jurský park.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám