Hlavní obsah

Elegantní fitness s designovými prvky se vejde i do garsonky

Novinky, Kristýna Křížová

Zakomponovat malé domácí fitness do garsoniéry není nic lehkého. Vzhled mnoha cvičebních pomůcek může vizuálně rušit jinak hezky zařízený interiér, většina strojů má také příliš velké rozměry. Máme pro vás tipy na úsporné, ale působivé kousky, které zapadnou do každého elegantního obývacího pokoje.

Článek

Designérka Lucie Koldová se za svůj návrh domácího fitness (Home fitness) dostala do nejužší nominace na Objev roku Czech Grand Designu. Navrhla třeba skříň, kterou je možné užít i jako žebřiny.

Dalším návrhem z kolekce je stůl, který můžete užívat jako hrazdu a praktická geometrická skládací žíněnka s kubistickými prvky.

Domácí fitness v jejím podání tak na první pohled nepoznáte, kovové prvky na skříni vypadají jako nevšední madla, která ale nijak neruší moderní dojem z interiéru. Home fitness je určeno pro ty, kdo rádi pracují a relaxují zároveň. Skvěle zapadne i do kanceláře stejně jako do pokoje všech žen, které si chtějí udržovat figuru.

Zajímavou novinkou jsou i cvičební matrace Kymo sports. Okraje mohou mít i v provedení umělé kůže, takže jejich efektní vzhled vydrží dlouho. Tlumí hluk takže se hodí do všech místností kde je nežádoucí, aby vás bylo slyšet.

Nejvhodnějším fitness strojem do malých prostorů je určitě mini Twist stepper, který přidává ke klasickému stepování pohyb do stran a je perfektní pro zpevnění boků a stehen. Pro shazování přebytečných kil oceníte i novinku v podobě skládacího běžeckého pásu.

Velkou výhodou mini stepperu a skládacího běžícího pásu je, že je lehce zastrčíte pod pohovku nebo pod stůl a nikdo nepozná, že máte v obývacím pokoji důmyslně zařízenou tělocvičnu.

Anketa

Máte v interiéru zakomponovanou nějakou cvičební pomůcku?
Ne.
56,7 %
Ano.
43,3 %
Celkem hlasovalo 534 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám