Hlavní obsah

Buďte styloví i při práci

Právo, Sylva Svobodová

Nevzhledné modré montérky už dávno nefrčí. Moderní pracovní oděvy do dílny i na zahradu jsou kvalitní, mají ležérní styl a jsou sportovně střižené. Sluší mužům i ženám, chrání nás při práci, ale i před deštěm, větrem. Jejich předností jsou pokročilé materiály, které prošly velkým technologickým vývojem.

Foto: Bonami (2x)

Dámská zahradní zástěra chrání před nechtěným zašpiněním, a navíc je to i praktická pomůcka. Do zástěry schováme drobné nářadí, které při zahradničení potřebujeme mít při ruce. Cena 499 Kč.

Článek

Novým fenoménem je žena hobbistka, která pracuje na zahradě a není jí jedno, jak vypadá.

Moderní pracovní móda přináší výrazné barvy, materiály i střihové trendy. Jde třeba o kalhoty typu slim, které lichotí ženské postavě a jsou sexy.

Foto: Ardon

Praktický pracovní komplet má extra pevné kapsy na nářadí a výztuhy na kolenou.

Vkusné a praktické oblečení má anatomicky tvarované rukávy, kolena, pásový límec. Pasy jsou pružné a přizpůsobí se každé postavě v dané velikosti.

Nechybějí důmyslné kapsy, kde najde své místo mobil, peněženka, zalamovací nožík a drobné nářadí.

Foto: Ardon

Rukavice Ardon Shield mají úplet ze směsi protiřezného vlákna, lycry a polyesteru, jsou máčené v nitrilu. V dlaních mají protinárazové vycpávky, na hřbetech rukou a prstů gumové chrániče. Cena 279 Kč.

Kromě oblečení jsou velmi důležité i kvalitní boty a rukavice. Správná pracovní obuv je vyrobená z odolných materiálů s vysokým stupněm ochrany, ve špičce je sklolaminát, na stélce je kevlar (ten odolá i enormnímu tlaku na botu).

Sofistikované rukavice nabízejí uvnitř tepelnou odolnost, dobrou hybnost rukou a ochranu před manipulací s ostrými předměty.

Foto: Bonami

Zahradní rukavice musí něco vydržet, nikoho nebaví pořizovat si nové stále dokola. Proto se vydejte cestou kvality a pořiďte si výrobek z kůže. Cena 439 Kč.

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám