Hlavní obsah

Šikovní pomocníci na pracovní stůl

Právo, Sylva Svobodová

Sezením u pracovního stolu trávíme mnoho hodin. Kromě správné ergonomické židle a kvalitního svítidla je dobré na stole udržovat pořádek. Povinnosti půjdou rychleji od ruky, a když si zakoupíme vtipné pořadače, organizéry a barevné kancelářské pomůcky, je hned veseleji.

Foto: WWW.NAOKO.CZ (3x)

Šup s tím do přihrádky! Drobné předměty jako telefon, brýle nebo peněženka se nemusejí povalovat na stole. Praktický organizér v černé barvě nás zbaví chaosu. Je z protiskluzné gumy, má větší a menší přihrádku. Velikost 24 x 12,5 x 11 cm. Cena 645 Kč.

Článek

Na fotografie i vizitky

Foto: WWW.NAOKO.CZ

Kousek soukromí v kanceláři máme i díky plastovému stojánku, do něhož lze zasunout fotografie přátel, dětí, členů rodiny. Velikost 9 x 3 x 24 cm. Cena 295 Kč.

Dokument se neztratí

Foto: IKEA

Do výsuvných přihrádek roztřídíme přehledně dokumenty podle nutnosti časového vyřízení. Rozměry: šířka 29 cm, hloubka 3 cm, výška 25 cm, materiál ocel, barva stříbrná nebo růžová. Cena 129 Kč.

Edward stále po ruce

Foto: WWW.KOZIOL.CZ

Držák na nůžky je praktická věc. Jsou hned vidět a nemusíme je zoufale hledat pod stohem papírů či v zásuvkách. Stojánek je designový kousek, zajímavě tvarovaný, v transparentní zelené barvě. Cena stojánku včetně nůžek je 498 Kč.

Oslík Morris nezapomíná

Foto: WWW.NAOKO.CZ

Také často hledáte kousek papíru na zapsání nutné informace, protože byste ji jinak zapomněli? S oslíkem se vám to nestane, protože slouží jako stojánek na bloček papírů. Veselý klips slouží na držení tužky nebo vizitek. Materiál plast, cena 295 Kč.

Rissla je pořadač na časopisy

Foto: IKEA

Hezky vypadá a je praktický - to je pořadač na časopisy, jehož povrch skvěle odolá slunečnímu záření, takže ani po delší době na stole nevyšisuje. Také je odolný proti poškrábání a pokreslení bez ztráty barvy. Cena 249 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Je to kůlna, nebo kancelář? Obojí

Majitelé řadového domu v severozápadní části Londýna potřebovali na své nevelké zahradě vytvořit cosi, co by mohli využívat nejen jako kůlnu, ale především...

Krása dřevěných doplňků do domácnosti

Dřevo je materiálem, k němuž moderní designéři sahají snad nejraději. Má tradici, duši, vyzařuje z něj přirozenost a teplo. Každý kousek je svým způsobem...

Výběr článků

Načítám