Hlavní obsah

Nejlepší z realit letos popatnácté

Právo, Karel Kvapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prestižní soutěž Best of Realty – Nejlepší z realit otevírá již svůj 15. ročník. Každoročně jsou tímto titulem oceňovány projekty, které v uplynulém období přispěly k růstu úrovně českého realitního trhu a dokládají schopnosti developerů, architektů, projektantů, stavitelů i realitních agentů.

Foto: archív Best of Realty

Villa Charles v Praze 6 – vítěz minulého ročníku

Článek

O nominaci na ocenění Nejlepší z realit 2013 se až do pátku 6. září 2013 mohou ucházet tuzemské stavby dokončené a zkolaudované po 1. lednu 2012.

Tituly udělí odborná porota složená z předních odborníků českého realitního trhu, letos v celkem šesti základních kategoriích: Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Rekonstruované kanceláře, Obchodní centra, Hotely a také Průmyslové a skladové areály.

Vedle těchto kategorií získá Zvláštní cenu poroty také projekt, který se za příslušné období výjimečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu. Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) pak uděluje speciální cenu Award for Excellence osobnosti, která se významně zasloužila o rozvoj oboru. V neposlední řadě mohou dát hlas nejlepšímu realitnímu projektu bez výběru kategorie i laici, hlasující na webu soutěže www.bestofrealty.cz a prostřednictvím webů mediálních partnerů.

Uchazeči o titul Nejlepší z realit 2013 v příslušné vypsané kategorii musí organizátorovi soutěže zaslat nejpozději do 6. září 2013 vyplněný nominační formulář a kvalitní fotografie exteriéru a interiéru projektu.

Reklama

Výběr článků

Načítám