Hlavní obsah

Kavčí hory ozdobí originální dům s dírou uprostřed

– PRAHA

V blízkém sousedství Centrálního parku na pražské Pankráci začne letos na podzim vyrůstat nový rezidenční komplex. Dvojice budov nazvaná Rezidence Kavčí Hory nabídne díky své poloze nejen výhledy na hlavní město, ale i klidné prostředí s velmi dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností.

Článek

Architektem celého projektu je kancelář A. D. N. S., které se u jedné z budov podařilo navrhnout poměrně netradiční koncept průhledového otvoru, který vytváří dojem, že přilehlý park plynule přechází do zdejší vilové čtvrti, která se svažuje k Vltavě.

.: Jedna z vizualizací v jejímž pozadí se rýsuje panorama Prahy

Je to právě dvanáctipodlažní budova, která nabídne 65 bytových jednotek od velikosti 1+kk až po nejluxusnější 6+kk, které budou doplněny střešní terasou. V menším šestipatrovém objektu bude 23 bytů ve velikostech 1+kk až 3+kk.

.: Obě budovy vyrostou v klidné rezidenční čtvrti

Domy nabídnou i tři podzemní podlaží, která budou obsahovat parkovací stání s bezbariérovým přístupem a sklepní kóje. Objekty budou osazeny stálou recepcí i vnějším monitorovacím kamerovým systémem. Byty v nejvyšších patrech budou standardně vybaveny klimatizací.

Vizualizace interiérů
.: Ložnice.: Jídelna a kuchyně
.: Koupelna.: Prostor recepce
Všechny vizualizace: Rezidence Kavčí Hory

Ceny jednotlivých bytů se pohybují od necelých tří miliónů korun za šestatřicetimetrový 1+kk až po sumu přesahující padesátimiliónovou hranici, kterou si bude muset připravit zájemce o nejluxusnější šestipokojový střešní suit o rozloze téměř 250 metrů čtverečních. Dokončení celého projektu je plánováno na duben 2010.

Reklama

Související články

Památkáři rozhodují o podobě Buďánky

Po letech sporů a chátrání je na světě studie, podle níž lze starou kolonii revitalizovat. Někdejší historické dělnické enklávě v Košířích, známé jako Buďánka,...

Výběr článků

Načítám