Hlavní obsah

Brumlovka se znovu otevřela Pražanům

– PRAHA
Právo, Novinky, KIL, rai

Obchodní a sportovní centrum Brumlovka v moderní městské čtvrti BB Centrum v Praze 4 otevřelo znovu své brány široké veřejnosti.

Článek

Stavba budovy se třemi nadzemními a třemi podzemními podlažími o celkové ploše 5 000 m2 se 190 parkovacími místy byla zahájena v únoru  2005 na místě stejnojmenné zastaralé sportovní haly.

"Je to krásný pocit vidět realizaci snu, který vznikal už někdy v roce 1992 a jsem rád, že jsem ve své předchozí životní etapě mohl být u toho," prohlásil starosta městské části Praha 1 Petr Hejma, který jako předseda představenstva společnosti Multiprojekt Group stál u zrodu plánů na na obnovu Brumlovky.

Dominantou nového centra je Balance Club Brumlovka, který  zabírá část druhého a celé třetí podlaží a funguje na bázi členského principu. Pro své členy klub připravil nadstandardně vybavené fitness a kardio zóny, aqua zónu s pětadvacetimetrovým bazénem, páry, sauny, vířivku, apod.

Z klasických cvičebních programů jsou v nabídce lekce spinningu, široká škála aerobiků a novinky ze světa sportu jako je např. BOSU. Klub také nabízí lekce zaměřené na prevenci civilizačních chorob, speciální tréninkové programy, pomoc při redukci váhy, antistresové lekce a další nadstandardní služby. Také střecha budovy se dá využít k relaxaci díky  japonské sauně a sluneční terase.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám