Hlavní obsah

Johnny Depp si koupil palác v Benátkách za 238 miliónů

V přepočtu téměř čtvrt miliardy korun (238 miliónů) utratil Johnny Depp za palác ze 17. století v Benátkách. Populární herec a představitel kapitána Jacka Sparowa v Pirátech z Karibiku se do italského města zamiloval při loňském natáčení snímku Cizinec, v němž hraje s Angelinou Jolieovou.

Článek

Sedmačtyřicetiletý Johnny Depp strávil v Benátkách několik měsíců s celou rodinou a byl prý městem tak ohromený, že se rozhodl koupit zde palác ze 17. století nesoucí název Palazzo Dona Sangiantoffetti. Informoval o tom britský Independent.

Podle místních novin La Nuova Venezia trumfla hollywoodská celebrita při koupi i  arabského prince, který se o dům také ucházel. Není divu, objekt je už jen jedním z mála dostupných domů s výhledem na slavný Canal Grande. Tento nejhlubší kanál Benátek je zároveň hlavní dopravní tepnou města a také prý "nejkrásnější ulicí na světě".

Foto: Profimedia.cz

Populárního partnera a otce jejich dětí Johnnyho Deppa jí závidí jeho fanynky na celém světě.

Palác stojí v oblasti Santa Croce nedaleko kostela Santa Maria Mater Domini. Budova si ale zřejmě vyžádá ještě další investice. Mnoho věcí bude třeba opravit, píše server Daily Mail. Nový majitel se ale na oplátku bude moci těšit nejen z úžasného výhledu, ale také krásného interiéru, jenž zahrnuje vysoké malované stropy či zdobné sloupy.

Johnny, který je otcem dvou dětí - Lily-Rose (11) a osmiletého Jacka a má za ženu francouzskou zpěvačku a herečku Vanessu Paradisovou - prozradil, že miloval pozdní noční procházky Benátkami, když bylo na ulicích ticho.

"Moje zážitky z Benátek se doopravdy odehrávaly mezi desátou hodinou večerní a druhou hodinou ranní, když bylo vše na ulicích zavřené a já jsem se mohl procházet a prožívat poezii a ducha Benátek a všechny ty úžasné temné uličky," řekl Depp.

Ačkoliv herec s rodinou tráví většinu času na své farmě ve Francii, vlastní také dům v Hollywoodu, na Hawai nebo 45akrový ostrov na Bahamách.

Foto: Profimedia.cz

Johny Depp při natáčení filmu Cizinec v Benátkách

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Gaga koupila nejdražší dům ve Skotsku

Provokatérka a popová ikona současnosti Lady Gaga na sebe opět upozornila. Tentokrát však ne žádným výstředním oblečkem či šokujícím prohlášením, ale tím, že...

Výběr článků

Načítám