Hlavní obsah

Vila, kde se tančilo s vlky, má bohatě zásobený vinný sklep i vlastní kurt

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svou vilu postavenou v příjemném středomořském stylu se rozhodl prodat americký filmový herec Kevin Costner. Sídlo stojí v Los Angeles a kromě pěti ložnic se může pochlubit například vinným sklepem, posilovnou, kurtem a bazénem. Hvězda filmů Tanec s vlky nebo Osobní strážce jej nabízí v přepočtu za 132 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Vila Kevina Costnera je na prodej.

Článek

Vilu si herec nechal postavit v roce 1989, a jak je v kraji zvykem, rozhodl se pro styl odkazující se na architekturu běžnou pro oblast pobřeží Středozemního moře.

Nového majitele uvítá rozlehlý dům s prejzovou střechou, se spoustou sloupů a balustrád, stojící na pozemku o velikosti necelých 3000 čtverečních metrů.

Foto: Profimedia.cz

Vila je postavena ve středomořském stylu

Foto: Profimedia.cz

V interiéru je spousta prvků z mramoru.

Kromě pětice individuálně navržených ložnic, z nichž každou doprovází vlastní koupelna nebo alespoň toaleta, Costnerův dům zaujme i velkou knihovnou, místností pro snooker, plně zařízenou tělocvičnou a venku pak samozřejmě nechybí ani bazén a vlastní tenisový kurt.

Foto: Profimedia.cz

Ve vile je obrovská kuchyně.

Foto: Profimedia.cz

Milovníky vína vila mile překvapí velice dobře zásobeným vinným sklepem, v němž se na svého nového majitele těší na tisíc láhví. Na pozemku je rovněž menší domek, kde je samostatné spa a akvárium.

Foto: Profimedia.cz

Realitní makléři si pochvalují jednotný styl designu vily.

Foto: Profimedia.cz

Odborníci z oblasti obchodu s realitami chválí dům pro jeho značnou stylovou čistotu. Líbí se jim hlavně detaily svědčící o tom, že si herec nechal své sídlo zařídit se smyslem pro detail a nešetřil ani na jeho vnitřním vybavení.

V interiéru je proto možné obdivovat nádherné dekorativní lustry, historický nábytek a spoustu mramorových prvků, ať již je to zařízení koupelen, schodiště nebo například mramorové sloupy v hlavní společenské místnosti.

Foto: Profimedia.cz

Každá z ložnic v domě je navržena v trochu jiném stylu.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z luxusně zařízených koupelen, které doprovázejí ložnice v domě.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám