Hlavní obsah

VW nabízí sportovní paket i pro Tiguan

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volkswagen Tiguan je nyní k dispozici také s výbavou R-Line. Sportovní paket obsahuje devatenáctipalcová litá kola nebo střešní spoiler. Paket lze kombinovat také s drobnými změnami v interiéru - jiným volantem či sportovními sedadly.

Článek

Paket R-Line obsahuje i mírně pozměněné nárazníky lakované v barvě karoserie (tento paket lze kombinovat s bílou, stříbrnou, černou, šedou a modrou). Všimnout si lze také rozšíření bočních prahů (jsou v nich nové lišty v barvě á la matný chrom). Sportovnost navozuje černý zadní difuzor a nová litá devatenáctipalcová kola s pneumatikami o rozměru 255/40.

V interiéru mohou být sportovní sedadla (pouze vpředu), opěrky hlavy s logem R-Line a multifunkční volant s hliníkovými ozdobnými prvky. Kryty pedálů jsou z oceli. Na přání si mohou zákazníci zvolit kožené čalounění a čalounění stropu v černé barvě.

Samotný exteriérový paket stojí 44 300 korun, 19" kola přijdou na 10 200 korun. Celý paket (interiér, exteriér) přijde v Česku na 63 100 korun. Tiguan díky němu bude vypadat jinak, nečekejte ale zlepšení jízdních vlastností či „sportovnost“, kterou se dnes ohání snad každá automobilka. Ostatně čekat to u automobilu kategorie SUV by bylo naivní...

Anketa

Líbí se vám R-line paket pro VW Tiguan?
Ano
90,3 %
Ne
9,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3742 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám